2777
2789
عنوان

پرسینگ ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
اره من گوشمم پره😂 یه سری مراقبت ها داره دیگه تا مدتیی نمیتونی بری حموم یا اب بهش بخوره باید ...

دورش خیلی طولانیه؟

من دلم میخاد اویز دار بندازم میترسم گیر کنه بد بخت شم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوبه،جالب میشه،حتما بزن

عزیزم متأهل هستین ؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من بله

خوشبخت بشین عزیزم....

خودتون دوس داشتین یا همسرتون پیشنهاد دادن؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خوشبخت بشین عزیزم.... خودتون دوس داشتین یا همسرتون پیشنهاد دادن؟؟

خودم دوس داشتم، راستش همسرم اولش مخالف بود یعنی نه موافق بود نه مخالف، ولی بعدش خوشش اومد

من خبر دارم که گشتی مثل من یکی بشه دیونه ات، اما نشد
خودم دوس داشتم، راستش همسرم اولش مخالف بود یعنی نه موافق بود نه مخالف، ولی بعدش خوشش اومد

اها.

چون معمولا مردها خیلی دوست ندارن.خخخ.

واسع همین برام سؤال شد.

فدات..

مردا رو هر کاریشون کنی یه داستان درست میکنن

خخخخخ.

دقیقا...

اصلا خوراکشون داستان درست کردنه..