یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بجاش باید تلاش کنیم جای سهمیه ی نداشته رو پر کنیم که اونقدرام سخت نیست...
اوناییم که میگین سهمیه داشتن و رشته ی خوبی رفتن اغلب خودشونم درسخون بودن
تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻
بخدا که منم چند نمونه به چشم خودم دیدم طرف سال کنکورش میرفت کنسرت و کلاس پیانو بعد پزشکی قبول شد ب ...
آخه میگیم یه مورد ما اشتباه میکنیم حتما تلاش کرده و باهوش بوده ولی چطور امکانش هست از کلاس ۱۸ نفره هر کی سهمیه داشت بهترین رشته و دانشگاه قبول بشه ولی خیلی از شاگردایی که در طول سال میخوندن و شایسته بهترین چیزا بودن به جایی نرسن😑
آخ آخ زدی به هدف من یک هفته پیش با یک بی شخصیت دعوام شد سر این قضیه گف اینایی که سهمیه 25 و 5 هستن مفتی نمیرن دانشگاه چون پدرشون فلج شده و بهای قبولی کنکور رو بیست سی سال پیش پرداخت کردن منم با دلایل منطقی بهش گفتم که اینطور نیس بعدم گف تو خودت قبول نشدی بهانه نیار گفتم من دانشگاه روزانه مهندسی شیمی میخونم چون لجش گرفته بود ازم بم گف رشتت خوب نیس عقده ای بدبخت بعدم داشت خودشو میکشت که پزشکی فقط منم هرچی دهنم بود بهش گفتم از رشتم دفاع کردم بم میگه تاحالا ندیده بودین طرف مهندسی بخونه ایتقدر پز بده و رشته مهندسی خیلی بی ارزشه منم کلی دفاع کردم از رشتم و بعدم مثل عقده ای ها رف تاپیک زد مهندسی شیمی بهتره یا پزشکی واقعا اون عقده ای بود و کلی تحقیر کرد اونم دید دلایلم برا سهمیه منطقی بود به رشتم توهین کرد بماند که منم حسابی جوابشو دادم 😁
با سهمیه دانشگاه قبول شد پولم نداد استخدامی تو بگو ذره ای نخوند بعدم میگه حقمون زمین و پول و... که گرفتن باشه رسیدگی بشه ولی حدی داره اون آدمی که ادعاش بخاطر خدا رفته برای عدالت رفته الان بچه اش رفته جای کسایی که کلی درس خوندن