2777
2789
عنوان

فرهنگیان‌کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست
یعنی تا ت تموم بشه میشه 23 سالت؟ فرهنگیان شرط سنی داره  حواست باشه زیر 24 باشی

خب براهمبن‌ذهنم درگیر میخام اک میخام کنکور بدم دست بجنبونم الان برای کنکور سال دگ ش منولدای ۷۷ب بعد فقط میتونن ینی من دوسال دگ فرصت دارم 

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
اونم مصاحبه داره؟بعد خیلی خوندن میخاد شدید مثل سال کنکور یا یکم سبک تره؟

مصاحبشو نمیدونم ولی درسای خودتن دیگه نمیخواد بلند شی دوباره بری درسای مدرسه رو بخونی دور وریامم دو سه ماه خوندن قبول شدن رسمیم میری سرکار حقوقت خوبه مث حق التدریسیا نیس  فقط دیگه باید سعی کنی حتما قبول شی اگه هم توانشو داری دوتاشو شرمت کن 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مصاحبشو نمیدونم ولی درسای خودتن دیگه نمیخواد بلند شی دوباره بری درسای مدرسه رو بخونی دور وریامم دو س ...

هوم ینی هم‌کنکور انسانی رو بدم هم استخدامی اره اینم میشه 

مممنونممم از راهنمایی خوبت عزیرم

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

کتاب گیر آوردن سخته....

بعد اینکه رقابت وحشتناکه خیلییییییی باید بخونییییی طرف با پنج هزار نیاورده یا با چار هزار ابتدایی آورده فقط مثل قبل نیست شرایط فرق میکنه...

ان‌شاءالله موفق شی....

ولی معلمیم حقوقی نداره والا کاش همون اول دوباره کنکور میدادی چون الان نظام جدیده کلا عوض شده

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
کتاب گیر آوردن سخته.... بعد اینکه رقابت وحشتناکه خیلییییییی باید بخونییییی طرف با پنج هزار نیاورده ...

کدومش رو میکی رقابت خیلیه؟کنکورش یا ازمون استخدامی ؟

من سال کنکورم رتبه ام۹۰۰شد حسابداری دانشگاه شهر خودم اصفعان زدم خیلی احمقم فرهنگیان تهران هم‌مجاز شده بودم حتی 

کدومش رو میکی رقابت خیلیه؟کنکورش یا ازمون استخدامی ؟ من سال کنکورم رتبه ام۹۰۰شد حسابداری دانشگاه شه ...

کنکور.خب پس اگه رتبت خوب شده کنکور بده 

کنکور.خب پس اگه رتبت خوب شده کنکور بده 

خب میدونی اون موقغ آدم تو جو مدرسه درسا براش راخته من الان فاصله گرفتم از درسای دبیرستان ینی ازمون استخدامی بهتر نیس؟واقعا موندم نمیدونم 

خب میدونی اون موقغ آدم تو جو مدرسه درسا براش راخته من الان فاصله گرفتم از درسای دبیرستان ینی ازمون ا ...

آره خب اینم هست و اینکه کتابا کاملا عوض شده و برای بعضیاش باید حتما کلاس بری....

نمی دونم ولی استخدامی قراره زیاد بگیرند اینطور که شنیدم بخون واسه آزمون استخدامی حسابیییی اگه نشد دیگه واسه کنکور بخون ان‌شالله که همین استخدامی قبول بشی و لازم نباشه کنکور بدی🤗نشدم کنکور بده دیگه ان‌شالله که خیره