2821
2789
من به جای اورژانسی ۲ تا ld خوردم،۱۲ ساعته بعدم باید ۲ تا بخورم.به نظرت جواب میده؟

ن 

دخترمن حاصل این قرصاس😃الانم هشت ساله

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چونكه من هنوز عقدم🙁😂

تو تاپیک بغلی تو عقد میخواست باردار بشه که پدرش طلاقشو نگیره😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
من به جای اورژانسی ۲ تا ld خوردم،۱۲ ساعته بعدم باید ۲ تا بخورم.به نظرت جواب میده؟

ال دی باید ۴تا بخورید

اچ دی ۲تا

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

ان شاء الله که مشکلی پیش نیاد

عزیزم از این به بعد بیشتر مراقب باش چون این قرصها نهایت باید سالی دوسه بار مصرف بشه وگرنه عوارض داره و بدنت رو به هم میریزه

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*