2777
2789
عنوان

کی تو خانوه اش اسگیزوفرنی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست
عزیزم پیش روانشناس چرا نمیبرینش؟ اسم داروهاش چیه!؟

خیری بردیم ی پامون  همونحا ها بود . دارو میدن. ولی فایده نداره . ختی  دارو  نمیخوره. میگه شما ابنارو میدین ک منو  مریض کنین گاهی وقتا میخوره گاهی وقتا نه.  غذا  ب زور میخوره  جون فک میکنه  سم  ریختیم  تو غذاش 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

الهی بمیرم خیلی دردناکه..من که شما رو نمیشناسم وقعا قلبم فشرده شد... خدا رحم به دل شما..انشالله به ح ...

خدا بتون  طول عمر با عزت  بده عزیزم . ممنونم ک دعا میکنی انشالله  انشالله ک  ب حق  اربعین  خوب بشه امام حسین خودش  شفا بده. انشالله  همه  حاجت روا بشن

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زندگیم  خیلی درد  کشیدم اینقد ک واقعا ب کوه بگم  اب میشه. خودم بیماری  ژنتیکی دارم تورو  فیبرو ماتوز درمان نداره.ولی کنار  اومدم. دوم ابنک  نمیتونم  ب همین راحتی مامان شم..و و و  ولی  . فقط از خدا ی جیزی میخام  فقط بردارم خوبه شه همین