2777
2789
عنوان

استرس داره دیوونم میکنه خدایا کمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 32 پست
کجاعمل میکنی پیش کدوم دکتر   هزینش چقده؟

مد نظرم دکتر ایزد پناه و دکتر اسماعیلی اگه خاست خدا باشه هفته بعد با هر دوشون ویزیت دارم

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
قربونت ان شاءالله به مراد دلت برسی چهل شب سوره مبارکه مزمل رو برای سلامتی آقا امام زمان بخون به مراد ...

فدات شم دلت شاد به حق امام حسین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععزیزم وزنت زیاد بوده یا برای زیبایی این کارو میکنی

میدونی چیه من بعد بارداری ۸۵ کیلو شدم با رژیم شدم ۷۲ کیلو خودم کشتم وزنم نیومد دیگه پایین با عرض معذرت یبوست وحشتناک گرفتم

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
زنده باشی خواهری😍😘

ههمچنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله ب سلامتی 

هزینش گفت باید ببینمتون ولی ایزد پناه گفت ۳۹ بدون گن لیفت سینه با پروتز ۵۲

ععزیزم خوش به حالت منم سینه هام داغونه دلم میخادپروتز کنم حیف پول نیس

آخی عزیزم خدا مهربونه😘

عزیزم خدا کمکت کنه😍😍😍

خبرمون کن ببینیم حالت چطوره؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزیزم خدا کمکت کنه😍😍😍 خبرمون کن ببینیم حالت چطوره؟

مرسی حتما میام میگم دعام کنید نتیجه عملم خوب بشه

مرسی حتما میام میگم دعام کنید نتیجه عملم خوب بشه

خواهش گلی🌹 

ان شاالله به سلامتی میای 

و خبر خبرهای خوش برامون میاری🍃🍃🍃🍃 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خواهش گلی🌹  ان شاالله به سلامتی میای  و خبر خبرهای خوش برامون میاری🍃🍃🍃🍃

قربونت😘