2789
عنوان

شیمی محض

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 34 پست

من علوم پایه زنجان قبول شدم محض.ولی شیمی دارویی خوندم‌آزاد...خیلی رشته سختیه.شیمی کاربردی بهتره از هر جهت.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
دولتی قبول شدی؟ وقتی درسخون نیستی فکر کن شاید سال بعد هیچی قبول نشی

درسخون بودم ولی الان متاهل شدم شرایط خوندن انچنانی ندارم واسه اینم گ بتونم برم پیام نور زدم

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شیمی کاربردی خوندم رشته خوبیه، سختی داره ولی خب خوبه  چندتا از دوستامم محض خوندن که بعد به ...

فرقش میگن زیاد نیس در حد یکی دوتا گتابه

تو سایت دانشگاتون برو اون اطلاعیه زدع چی قبول شدی

ببخشید جلوی رشتم زده دانشگاه زنجان

منم تو نت بزنم دانشگاه زنجان و اطلاعیه اون و بخونم؟

زیست شناسی

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
من شیمی کاربردی خوندم رشته خوبیه، سختی داره ولی خب خوبه  چندتا از دوستامم محض خوندن که بعد به ...

من الان محض اوردم میتونم تغیرش بدم؟

ببخشید جلوی رشتم زده دانشگاه زنجان منم تو نت بزنم دانشگاه زنجان و اطلاعیه اون و بخونم؟ زیست شناسی

بله 

اگر نتونستی برو کافی نت اونجا دقیق همه کاراتو ی ربعه میکنه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بله  اگر نتونستی برو کافی نت اونجا دقیق همه کاراتو ی ربعه میکنه

ی سوال

ب نظر شما الان کارای ثبت نام و انجام بدم

یا منتظر بمونم برای کارنامه سبز؟

اگر برا کارنامه سبز منتظر بمونم دیر نمیشه و این رشتم و از دست نمیدم؟

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
ی سوال ب نظر شما الان کارای ثبت نام و انجام بدم یا منتظر بمونم برای کارنامه سبز؟ اگر برا کارنامه ...

دیر ک نمیشه ولی منتظر موندت فک نکنم خیلی فایدع ای داشته باشه بهترین رشته و دانشگاه قبول شدی خب برو دیگ

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
دیر ک نمیشه ولی منتظر موندت فک نکنم خیلی فایدع ای داشته باشه بهترین رشته و دانشگاه قبول شدی خب برو د ...

کارنامه سبز جریانش چیه