2777
2789
مبارکهههه مثبته😍😍😍😍 آجی میشه بگی این ماه چه کارایی کردی؟ چیا خوردی؟ چنبار رابطه داشتی؟

گرمی جات خودت و شوهرت بخور

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمی جات خودت و شوهرت بخور

این ماه زیاد دارم میخورم شوهرمم زیاد میخوره خرما گرفتم روزی چنتا میخورم من سیکلام طولانیه گلوکوفاژ گرفتم هر روز میخورم . 4 سال اقدامم😢 اصلا هیچ ب هیچ

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
این ماه زیاد دارم میخورم شوهرمم زیاد میخوره خرما گرفتم روزی چنتا میخورم من سیکلام طولانیه گلوکوفاژ گ ...

امید داشته باشه 🤍🤍 ایشالا توهم مامان میشی

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

بلهههه😍

مبارکه

دختر من سه ماهشه،بیبی‌چک زدم مثبت بود🤣

عین بیبی چک شما هاله داشت

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
مبارکهههه مثبته😍😍😍😍 آجی میشه بگی این ماه چه کارایی کردی؟ چیا خوردی؟ چنبار رابطه داشتی؟

باورت میشه رفتم دکتر گفت فولی غالب نداری واین ماه نمیشه سراین استرس نداشتم رژیم گرفتم پیاده روی کردم  یه روزدرمیونم رابطه داشته ام الان ۶روزه ام از پریم گذشته عین خیالم نبودکه بی بی نزدم امروز به اصرارمامانم زدم چشام چارتا شد دیدم مثبت شدفقط بزن به بیخیالی

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

مبارک باشه عزیزم 😍😍😍😍😍😍😘😘 واسه ما منتظرا هم دعا کن

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
باورت میشه رفتم دکتر گفت فولی غالب نداری واین ماه نمیشه سراین استرس نداشتم رژیم گرفتم پیاده روی کردم ...

اتفاقا منم این ماه رژیم گرفتم تو خونه ورزش میکنم 

شوهرم شغلش طوریه ک نیست هر 10 روز میاد و اینک نمیشه ب موقع اقدام کنیم فقط خدا معجزه کنه 😓

انشاالله تا آخر بارداری راحتی داشته باشی عزیزدلم ب شوهرت گفتی؟

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: