2777
2789
عنوان

نتیجه کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست
خداکنه این روزا زودتر بگذره 

بخدا میگذره حال منم خوب نیست رشته ای که قبول شدم دوست ندارم ومیخوام یبار دیگه مصمم تر بخونم

غرورگفت "غیرممکنه"تجربه گفت: "ریسکیه"منطق گفت: "بی ارزشه"قلب زمزمه کرد: "یه امتحان بکن"و من همیشه به ندای قلبم اهمیت بیشتری دادم

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخ که چقد همه این جمله رو میگن ... وقتی یه رشته ای رو دوس داری میخوای همونو بخونی نه چون که همه پزشک ...

خب خیلیادوست دارن پزشک بشن وبهش علاقه دارن ولی نمیشن 

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
3 و خرده منطقه 3

بارتبه۳هزارمیخواستی پزشکی پردیس بیاری بااین تله پردیس داروسازی میووردی نه پردیس پزشکی😳

عزیزم طبق برنامه قلم چی پیش رفتی ؟ بنظرت واجبه با این ازمون پیش رفت ؟ ازمون قلم چی چقدر بهت کمک کرد ...

من امسال ازمون نمیدادم ولی کلا ازمون دادن خوبه اگه منطبق با برنامش پیش بری

کاربری دست دو نفره :)
اخه رتبم بد نبود امید داشتم حداقل پردیس بیارم 

خب منم یکی ازآشناهامون باهمین رتبه رفته علوم آزمایشگاهی شیرازمیخونه واسه آزادبایدرتبت۲هزارباشه

خب منم یکی ازآشناهامون باهمین رتبه رفته علوم آزمایشگاهی شیرازمیخونه واسه آزادبایدرتبت۲هزارباشه

خواسته دولتی بخونه . به نظرم یکم سایت قلم چی و ... نگا کن ببین سال قبل با چه رتبه هایی پردیس پزشکی اوردن بعد بگو

کاربری دست دو نفره :)