2777
2789
همکاری کسی ک پیشش باشه،بگید خبرو بهش بدن.خداحفظ کنه پدر و مادرامونو.انشالا همیشه خوش خبر باشیم براشو ...

ان شاء الله عزیزم 

ن شماره همکارشو ندارم خداکنه خودش زنگ بزنه خیلی استرس داشت برامون همش امید میداد بهم دوس دارم ببینم ری اکشن ش چیه وقتی بفمه

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه رشته تحصیلیت چیه ؟ 

رتبه و ترازت چقدر شد ؟ 

چند ساعت در روز میخوندی ؟ 

ازمون هم شرکت کردی؟ 

کلاس آنلاین شرکت میکردی؟؟ 

سهمیه داشتی ؟ 

میدونی سهمیه ایثارگری تاثیر داره یا نه؟ پنج درصد 

خودت برنامه میریختی یا مشاور داشتی؟ 

عزیزم موفق باشی برا منم دعا کن این حس رو تجربه کنم 

من چندسالی هست از درس فاصله دارم  و امسال به طور جدی شروع به خوندن کردم  متاهل هستم و ی بچه کوچک دارم 

۵درصد سهمیه ایثار گری هم دارم و هدفم فرهنگیانه  درکل درسم بد نیس و تمام سعیمو میکنم ک بهش برسم

کتابا رو تهیه کردم  و کلاس ریاضی هم میرم  ولی هیچ آزمونی شرکت نکردم  ی بار مشاور گرفتم پولمو خورد و جوابمو نداد

عزیزم موفق باشی برا منم دعا کن این حس رو تجربه کنم  من چندسالی هست از درس فاصله دارم   ...

انشاءالله گل

این که متاهل هستی و بچه داری مشکلی نیس چون الان بین همکلاسیام کسایی هستن که شرایط تو رو دارن.

به سهمیت اصلا دل نبند چون تاثیر زیادی نداره اون سهمیه بالای ۲۵ درصده که خیلی موثره.

من خودم آزمون نمیرفتم و در این مورد باید باتوجه به شرایطت تصمیم بگیری که آزمون برات مفیده یانه.

کدوم استانی؟؟

انشاءالله گل این که متاهل هستی و بچه داری مشکلی نیس چون الان بین همکلاسیام کسایی هستن که شرایط تو ر ...

انشاالله ممنونم عزیزم 

بله بهم گفتن تاثیر زیادی نداره  منم بهش امیدی ندارم سعی میکنم فقط بخونم 

کرمانشاه ولی از شهرستانای کوچیکش

منم فعلا شرایط آزمون دادند ندارم فقط میخونم و تست میزنم خودم

منم رشتم تجربی بوده تازه شروع کردم به خوندن منم یکم راهنمایی کن

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
انشاءالله گل این که متاهل هستی و بچه داری مشکلی نیس چون الان بین همکلاسیام کسایی هستن که شرایط تو ر ...

لطفا روش درس خوندنتون رو توضیح بدین منم نمیتونم آزمون شرکت کنم ،راهنمایی کنید؟

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا