2777
2789
عنوان

چی قبول شدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41557 بازدید | 719 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره بی خیال من خیلی روانشناسی دوس داشتم اما شهرم نداشت ببین اینی که تو قبول شدی ارزو من بودا ...

عزیزممم انشالله که موفق باشی تو هر رشته ای که رفتی منم مددکاری دوس دارم 

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
شماهم کنکوری بودی؟ شما نزده بودی دامپزشکی؟ ببخشید اگ اشتباه گرفتمتون

اون ته هست 🤔 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

دخترم من براش انتخاب رشته کردم متاسفانه از ترس اینکه قبول نشه طراحی پارچه بوشهر رو اومده اول زده روزانه و قبول شده دانشگاه آزاد هم واحد علوم تحقیقات مهندسی شیلات و مهندسی کامپیوتر قبول شده 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
اون تهیونگه 🤔 

بله خودشه😅

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

حالا همین جمع چندسال دیگه:

کجا اپلای کنیم؟

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
ابجیم رتبش شده 2400 انتظار داشت پزشکی ایرانشهر یا بم رو بیاره اما فیوزیوتراپی تهران آورده تو اقوامتو ...

۲۵۰۰ پزشکی سبزوار

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
عزیزممم انشالله که موفق باشی تو هر رشته ای که رفتی منم مددکاری دوس دارم 

مرسی گلم همچنین 😘من دارم میرم زبان فارسیم رو تقویت کنم تا غلط املایی نداشته باشم🤭😉

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم