2777
2789
عنوان

خیلی میترسم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 25 پست
عزیزم اصلا به خودت استرس اینجوری وارد نکن سعی کن با لگداش با حرف زدن با فسقلی تو شکمت خودتو سرگرم ک ...

ممنون با انرژی مثبتی که دادین❤

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم خدا حواسش هم به شماست هم به دختر نازت برای چی نگرانی استرس به خودت نده هیچ چی نمیشه راحت زایمان میکنی دکتر هست کمکت میکنه توکل کن بر خدا وبسپر به خودش به خوشی بری وبیای با دخملت🤲🤲🤗🤗

دور و بر من چهار تا بچه میشناسم ک مادرشون فوت شده. از ترس نمیتونم ب بچه فکر کنم. همش حس میکنم‌میمیرم ...

منم همینطور اما دیگه به قول دوستان سعی میکنم بهش فکر نکنم دیگه خبرارو دنبال نمیکنم امیدوارم خدا به دل کوچیک دخترم رحم کنه هردو سالم بمونیم من بتونم بچمو بزرگ کنم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

منم همینطور اما دیگه به قول دوستان سعی میکنم بهش فکر نکنم دیگه خبرارو دنبال نمیکنم امیدوارم خدا به د ...

انشالا ک همینطوره. خودتونو ب خدا بسپار . قلبتو محکم کن به توکل به خدا

دور و بر من چهار تا بچه میشناسم ک مادرشون فوت شده. از ترس نمیتونم ب بچه فکر کنم. همش حس میکنم‌میمیرم ...

اگه قرار بشه اونطوری فکر کنیم نباید نفس هم بکشبم چرا فکر منفی میکنی همه اون سرنوشتو ندارن به خدا   خدا تودش بزرگه فکر منفی نکن

والا دوست عزیز کلا زندگی و بچه داری خصوصا استرسه اگه آدم بخواد همش به خودش استرس بده و افکار منفی که خب دیووونه میشه خب باید خودشو سرگرم کنه و افکار منفی رو از خودش دور کنه مثلا من خودمو مثال میزنم 

پس وقتی باردار بودم  بگم وایی میترسم بچم سقط بشه و به ۹ ماه نرسونم 

یا ۹ ماه بشه بگم میترسم خودم سر زایمان بمیرم 

یا دوباره بگم وااایی ۹ ماه تو شکمم بچه مو بزرگ کردم میترسم به دنیا یا حین زایمان دور از جون زبونم لال فوت کرد 

یا اصلا سالم به دنیا بیاد 

میگم واایی میترسم برا آزمایش هاش مشکلی داشته باشه یا بزرگ تر بشه بگم میترسم اینجور بشه اونجور بشه بخوره زمین خدای نکنه سرش اسیب ببینه فوت کنه ووو درسته مادر استرس و نگران فرزندش هست ولی دلیل نمیشه همش افکار منفی و استرس زیادی به خودش وارد کنه همینا باعث میشن افسردگی بعد زایمان میاد 

همینا باعث میشن ادمی کلی قرص و دارو دوا و درمون 

خب ادم عقل داره به افکار مثبت هم میتونه فکر کنه عزیزم پس به افکار مثبت فکر کنیم و حال خودمونو خوب کنیم 

مثلا بگیم ان شالله منم بچم سالم میاد بغلم 

یا اخییش ۹ ماه داره تموم میشه به امیدخدا چندهفته دیگه بچه مو سالم میگیرم بغلم 

یا که اگه بعد به دنیا اومدن به مشکلی برخورد 

بگه اینم میگذره خدابزرگه توکل به خدا بچه مو میبرم پیش بهترین دکتر و حتما راهی هست برای درمانش ان شالله خوب میشه 

خب اینا رو ادم بگه جای افکار منفی که حال خودشم بد میشه با استرس و افکار منفی سعی کنیم کنترلش کنیم چون دست خودمان هست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
والا دوست عزیز کلا زندگی و بچه داری خصوصا استرسه اگه آدم بخواد همش به خودش استرس بده و افکار منفی که ...

بله درسته

ببین عزیزم الان زندگی همه پر از استرس شده و همش فکر میکنیم ممکنه یه اتفاقی بیفته بسپار به خدا و یادت باشه ۹۹ درصد اتفاقات بدی که منتظرشون هستیم رخ نمیده 

برای سلامتی خودت و نی نی صلوات بفرست 

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....