2777
2789
عنوان

کیاواکسن زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 59 پست
خیلی کم هست برکت نمیدونم پس تلویزیون چی میگه به اندازه کافی واکسن هس نصف اقوام رفتن پیدانکردن

آره اتفاقا کارکنان اونجا گفتن اگه دز اولتم برکت باشه بعدا پیدا نمیکنی که دز دومودریافت کنی

اصلا تعجب کردم از حرفش نمیدونم چرااین حرفو زد مگه خود ایران تولید نمیکنه 

چراباید کم بیاریم 

آیا دلیل خاصی داره

همه ی ایناتوذهنمه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سینوفارم زدم  اره درسته دندون پزشکی تا دو هفته نمیشه بری

دوهفته خوبه شنیدم تایکماه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
آره اتفاقا کارکنان اونجا گفتن اگه دز اولتم برکت باشه بعدا پیدا نمیکنی که دز دومودریافت کنی اصلا تعج ...

دقیقامنم😕🤔

خداداند

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
سینوفارم زدم. نه هم مادرم هم دوستم رفتن دندون پزشکی ازدکترم پرسیدیم گفت ایرادی نداره

عه خب پس

ممنون

ببخشید اول

فکرنکنم زمان داشته باشه ولی هرچه زودتربری بهتره برای جاهای عمومی مثل سفروبانک به مشکل برنخورین چون کارت واکسن میخوان