2777
2789
باید رو خودت کار کنی نم گم مهربون نباش احساس نداشته باش اما اندازه تعیین کن براش حساس بودن زیاد ک ...

وایئیی نگیییدد🥺میدونم طاقتش رو ندارم

من انقد وابسته یک خانمی بودم ک وقتی از پیشمون رفته با اینکه هر از گاهی بهمون سر میزنه هنوز  بدجور داغونم😔😢

وایئیی نگیییدد🥺میدونم طاقتش رو ندارم من انقد وابسته یک خانمی بودم ک وقتی از پیشمون رفته با اینکه ه ...

میدونم سخته

برا همه سخته ن فقط تو

دارم بت میگم قوی بودن رو یاد بگیر

به خودت فقط تکیه کن

منو تو هیچوقت نمیدونیم که ی عزیزانمون رو از دست میدیم

کلا باید امادگی داشته باشی در هر لحظه

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میدونم سخته برا همه سخته ن فقط تو دارم بت میگم قوی بودن رو یاد بگیر به خودت فقط تکیه کن منو تو ه ...

چشم از این ب بعد خیلی رو خودم کار میکنم💖

همین تازگی بخاطر حرف دوستم تو مدرسه دلم شکست کلی پیش مدیر گریه کردم دست خودم نبود😐😂

مدیر بیچاره چقد دلدداریم داد ک به حرفشون گوش نکن خیلییی دل نازکی ک بخاطر همچین چیزی گریه میکنی و....😪

چشم از این ب بعد خیلی رو خودم کار میکنم💖 همین تازگی بخاطر حرف دوستم تو مدرسه دلم شکست کلی پیش مدیر ...

چشمت بی بلا عزیزم

اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه

هر کی هر چی بت گفت در جواب فقط بگو باشه اگرم بغض کردی خواستی گریه کنی فورا مکان رو ترک کن برو دسشویی مثلا تنها خودت گریه کن

نزار کسی اشکاتو دراره و لذت ببره

چشمت بی بلا عزیزم اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه هر کی هر چی بت گفت در جواب فقط بگو باشه اگرم بغض کر ...

واااایی دقیقا مدیر ماهم همین حرفارو میگفت 

میگفت هرچی گقتن فقط بگو آره و باشه 

چرا خودتو ناراحت میکنی ک اونا لذت ببرن نقطه ضعفت رو پیرا کردن و....

راستش الان ک خیییلی بهترم پارسال پیارسال افتضاح بودم با کوچکترین چیز و کوچکترین حرف گریم میگرفت🥺

خیلی پیگیر همین معلممون بودم ولی الان خیلی بهتر شدم خداروشکر 

واااایی دقیقا مدیر ماهم همین حرفارو میگفت  میگفت هرچی گقتن فقط بگو آره و باشه  چرا خودتو ...

خوبه خداروشکر

بزرگ تر که بشی بهترم میشی❤

موفق باشی گلم