2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از دعای خیرت گلم ❤❤😘😘

فــدات😘

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
کارای خدا حتما به صلاح نبوده تا الان همسرتون هم مشکلی ندارن؟  فولیکولتون کاملا برا اقدام خوبه ...

همسرم خوبه از داد انشاا... زود مشکلت برطرف بشه عزیزم انتظار سخته منم درد کشیده ام تحت درمان باش درست میشه 

خدایا شکرت 

[QUOTE=209291094]کارای خدا حتما به صلاح نبوده تا الان همسرتون هم مشکلی ندارن؟  فولیکولتون کاملا برا اقدام خوبه ...[/QUOTE

ایشالاعزیزم ناامیدنباش💛

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

همسرم خوبه از داد انشاا... زود مشکلت برطرف بشه عزیزم انتظار سخته منم درد کشیده ام تحت درمان باش درست ...

مرسی خدا خیرت بده انشالله شنا هم زود نی نی بغل بشی

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
محتاجیم عزیزم🧡🧡🧡 داروگیاهی استفاده نکردی

نه عزیزم اقدام نیستم مجردم و قصد ازدواج ندارم چون امادگیشو ندارم ولی وضعیتم خوب نیس تا دو سه سال دیگه ممکنه کلا نازا بشم 

ولی خب ازدواج هم بکنم تربیت بچه کتاب و یک نظر بودن زن و شوهر و پیش نیاز داره ولی تا ازدواج کنم چون از بچگی تو فامیل شهره ی عشق بچه بودن بودم اگه نیارم همه میفهمن مشکل دارم 

داستانش مفصله ولی از وقتی کوچیک بودم هربچه ای میدیدم گریه میکردم چرا خدا به مامان من نی نی نمیده 😂همیشه فامیل بچشونو دست من میدادن الانم همینجوره همیشه میسپرن به من 

بچه میبینم دلم قنج میره مامانم داداشمو اورد هنوزم بیخیال نشدم گاهی به مامانم تعارف میزنم یه دختر نمیخای بیاری با اینکه سنش بالا رفته حاضرم از ماه اول باردار تا اخر بچه داریا خودم بچه رو بگیرم تمام سختیاش با من باشه ولی خب نمیشه دیگه بچه پدر مادر جوون میخواد

همین التن که اینارو نوستم زدم زیر گریه یکی اینارو ببینه بهم میخنده ملت ازدواج میکنن چند سال عشق و حال بچه نمیارن به فمرشم نمیفتن

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
نه عزیزم اقدام نیستم مجردم و قصد ازدواج ندارم چون امادگیشو ندارم ولی وضعیتم خوب نیس تا دو سه سال دیگ ...

ای بابا ناراحت شدم  هیچوقت ناامیدنباش عزیزم بدترازشماهم دیدم ک باردارشدن حالا اونقد علم پزشکی پیشرفت کرده ک هیچی نشدنداره 💛💛

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...