2777
2789
روغن آرگان🌱  عزیزدلم ب ابروهات مداد نزن به هیچ عنوان

دستت دردنکنه گلم حتمامیگیرم 💋

اره زیادی مدادزدم بدترشد😢

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا روی صورتم و چانه ام چندتا جوش زد و خوب شد منتها جاهاش قرمز مونده چکار کنم بره

چه مدته جوش زده؟ اصلا و ابدا ماسکای خانگی مثل آبلیمو تخم مرغ یا شامپو بچه و صابون ازین قبیل به پوستت نزن حالت اسیدی به پوستت میده . 

از شوینده مناسب پوستت استفاده کن 🌱

پک ضد لک 🌱 

محصولاتی ک بهت معرفی میکنم کاملا بر پایه گیاهیه 

مایل هستی بیشتر توضیح بدم؟😊

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
یه‌رنگ موی خوب که موها خشک نشه     تا قیمت ۱۰۰ یا ۱۵۰ تومن

عزیزدلم رنگ مو به هیچ وجه به موهات نزن ب هیچ وجه حتی اگ موهات سفید شده . وقتی شامپوی مناسبی به موهاتون بزنید نه سفید میشه نه موخوره میگیره نه میریزه نه شوره میزنه🌱 فقط و فقط شامپوتو عوض کن 

اگ مایل باشید بیشتر توضیح بدم😊

سلام دور چشام یه حلقه هست حالت پف و گودی با هم     سیاهی نداره ولی ی بارم فیلر زدم تاثیر ...

کرم 3 کاره دور چشمmnd 🌱🌸 هم پف هم چروک هم تیرگی دور چشم از بین میبره . خاستید بیشتر توضیح میدم😊

ریزش مو شدید دارم قبلا موهام نرم بودن  الان خیلی خشک و وز شده لطفا راهنمایی کنید

میشه بدونم از چه شامپویی برای موهاتون استفاده میکنی؟

موهاتون خشکه یا چرب؟

ممنونم روز شما هم بخیر شامپو کلیر ضد شوره استفاده میکنم ماسک مو نمیزنم اما همیشه بعد حموم روغن نار ...

این شامپو ضد شوره خوب بوده؟ راضی بودین؟ 

من برای اینک بتونم راحت تر کمکتون کنم بهم بگید موهاتکن چربه یا خشک؟ 

از ماسک مو حتمااااا استفاده کن روغن آرگان هم معجزه میکنه اگ خاستید درخاست بدید بیشتر توضیح بدم براتون🌸

دستت دردنکنه گلم حتمامیگیرم 💋 اره زیادی مدادزدم بدترشد😢

عزیزدلم اگ مایل به تهیه محصول هستی من در خدمتم براتون سفارس میدم🌹

مداد نزن دیگ خاهش میکنم ازت😑

میشه بدونم از چه شامپویی برای موهاتون استفاده میکنی؟ موهاتون خشکه یا چرب؟

وقتی ۱۴ ،۱۵ سالم بود از یه شامپو خارجی استفاده میکردم یادم نیست اسمش چیه ولی دیگه نیوردن این نمونه رو بعدش مامانم شامپو گلرنگ و صحت گرفت برام از اون روز اینجوری شده فکر کنم به مرور زمان چون اولش که معلوم نبود 😖

💙لطفا برام دعا کنید حاجت روا بشم مشکلاتم حل بشه خیلی دلم شکسته است💔🍂  التماس دعا 🙏🏻💕.
عزیزدلم اگ مایل به تهیه محصول هستی من در خدمتم براتون سفارس میدم🌹 مداد نزن دیگ خاهش میکنم ازت😑

فدات شم چشم گلم خودم میخرم مرسی ازراهنماییت عزیزم😍🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
میشه بدونم از چه شامپویی برای موهاتون استفاده میکنی؟ موهاتون خشکه یا چرب؟

گفتم که موهام خشک و وز شده 

💙لطفا برام دعا کنید حاجت روا بشم مشکلاتم حل بشه خیلی دلم شکسته است💔🍂  التماس دعا 🙏🏻💕.