2777
2789
عنوان

دوستان از همه تون میخام بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 47 پست

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم..صبر داشته باش

سوره یاسین بهت پیشنهاد میکنم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم..صبر داشته باش سوره یاسین بهت پیشنهاد میکنم

مرسی هر چی سنم میره بالاتر صبرم کم تر میشه میبینم که روزای عمرم رفت و خدا به دادم نرسید وحشت میکنم

مرسی هر چی سنم میره بالاتر صبرم کم تر میشه میبینم که روزای عمرم رفت و خدا به دادم نرسید وحشت میکنم

خدا همیشه باهاته عزیزم شک نکن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
متاهلی؟ انتخاب اشتباه داشتی؟ اونایی که اعتقاد ندارن،خودشون هر کاری شده انجام میدن که مشکلشون برط ...

نه مجردم . هیچ وقت هیچ کی تو زندگیم نبوده بس که گرفتاری خانواده و مریضی و مشکلات دیگه داشتم فرصت نکردم به خودم فکر کنم و و برم دنبال ازدواج

الانم که دلمرده و ناامید افتادم گوشه خونه

عزیزم مشکلاتتون حل شده؟شما هم سختی کشیدی؟

خیلی زیاد خیلی 

حل نشده به طور کامل

ولی یه تیکه هایی کامل رفع شده

داشتم برای بار دوم جدا میشدم و ....

منم به همه چی فکر میکردم

خودکشی و ...

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
خدا همیشه باهاته عزیزم شک نکن

امیدوارم اما مگه میشه بارها ازش خواستم یه نشونه حتی کوچیک بهم نشون بده که حداقل این قدر ناامید و تنها نباشم اما دریغ از ثانیه ای توجه

خیلی زیاد خیلی  حل نشده به طور کامل ولی یه تیکه هایی کامل رفع شده داشتم برای بار دوم جدا میش ...

انشالله همیشه خوشبخت و شاد باشی

خیلی سخته آدم برخلاف اعتقاداتش مجبور بشه به خودکشی فکر کنه الان من در این وضعیتم برام دعا کن

نه مجردم . هیچ وقت هیچ کی تو زندگیم نبوده بس که گرفتاری خانواده و مریضی و مشکلات دیگه داشتم فرصت نکر ...

با غم و غصه خوردن و یه گوشه نشستن و ناامیدی که چیزی درست نمیشه، اینطوری بیشتر خودتو ضعیف می کنی

سعی و تلاشتو بیشتر کن، امیدت به خدا باشه، برای رسیدن به خواسته هات اونکاری که میدونی درسته رو انجام بده

با غم و غصه خوردن و یه گوشه نشستن و ناامیدی که چیزی درست نمیشه، اینطوری بیشتر خودتو ضعیف می کنی سعی ...

خیلی تلاش کردم اما هر دفعه یه سنگ بزرگ افتاد جلو پام هر دفعه یه مصیبت و بلای جانسوز 

گفتم که فقط معجزه دوای دردمه 

ناراحتیم از اینه که مجبورم دست رو دست بزارم و هیچ کاری نمیتونم بکنم و بشینم به انتظار مرگ

خیلی تلاش کردم اما هر دفعه یه سنگ بزرگ افتاد جلو پام هر دفعه یه مصیبت و بلای جانسوز  گفتم که ف ...

دور ار جونت عزیزم، ان شاالله 120 سال به خوشی و سلامتی و تندرستی زندگی کنی،اونجوری که تو پروفایل زدی، 32 سالته، چرا نمیتونی کاری انجام بدی و دست روی دست گذاشتی؟ هیچ کاری برای بهتر شدن حالت ازت بر نمیاد؟