عاشقتمr مدیر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 91 عنوان پاک شدن عکس | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست سلام تورو خدا کسی برنامه ای خوب میشناسه که عکس هارو برگردونه عکس های دخترم که از نوزادی گرفته بودم همش حذف شده دارم دیوانه میشم دخترم و باباش زندگیه منن 1400/07/03 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 من زدم همع رو اورد بالا البتع کیفیتش زیاد مص قبل نبود ولی بازم اورو بیرون همشونو با کیفیت خودشون میاره لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 بیرون درس میشه ؟ ارع لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 با اجی مجی برمیگردونه وقتی برنامه ای نیست؟ یا با حس ششم و هفتمش بر میگردونه؟ اونجاشو برو خودت بپرس بگن من خودمم اجی مجی یا حس ششم و هفتم ندارم بفهمم لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 17698 اونجاشو برو خودت بپرس بگن من خودمم اجی مجی یا حس ششم و هفتم ندارم بفهمم تو خودت رفتی 15 تومن دادی، ندیدی طرف چیکار کرد؟ با برنامه برگردوند یا اجی مجی کرد؟پس برنامه اش هست، اینکه میگی نیست، حرف چرتیه، هرکسی با برنامه اش می تونه برگردونه
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 17698 ببرم کافینت یا گوشی فروشی آخه اونام درس میکنن خودت برگردون، گوشیتو در اختیار کسی که نمیشناسی نده
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12394 تو خودت رفتی 15 تومن دادی، ندیدی طرف چیکار کرد؟ با برنامه برگردوند یا اجی مجی کرد؟ پس برنامه اش ... برنامشو. تو دیدی؟نمیگم برنامه اش نیس میگم هس ولی نمیاره چرتهخودم تک ببه تک همشونو دان کردم هیچکدوم نیاورد لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)