2777
2789
جدیدا میگن میخان فایزر رو،رو زنای باردار امتحان کنن. ایران اولین کشوریه که واکسنا رو روشون امتحان می ...

گلم 

عشقم

عزیزم

هر کشوری که فایزر گرفته ایران نگرفته

مگر ما موش آزمایشگاهی شون هستیم

اون موقع روی مردم عادی نی خواستن بزنن 

ایران رو نزدن

الان بیان روی بار دار ها بزنن اژدها متولد بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدیدا میگن میخان فایزر رو،رو زنای باردار امتحان کنن. ایران اولین کشوریه که واکسنا رو روشون امتحان می ...

امتحان کنن؟جزء واکسن هاییه ک تاییدیه دارن بعد اگ اونا ک تاییدیه ندارن میزدن چی ؟؟؟ 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خدایی این حرفا رو از کجا در میارید نشر میدید 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      

به فکر بچت باش 

اونا واکسن و رو  دارن امتحان میکنن مثل موش و فایزرم به زن باردار فقط میزنن اگه یوقت بچت چیزیش بشه یا خودت چیزیت بشه بعد پشیمون میشی حالا سینو فارم و خیلیا زدن عوارضش کمتره اونو بزن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
تلاشتو بکن😂

میترسم فایزر نیارن الکی ی شوهر و بچه بیاد تو پاچه م😢😂

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
اخه گفتین ایران اولین کشور گفتم شاید تو کشورای دیگه فایزر نمیزنن به باردارها

خیلی از باردارا در کشورهای اروپایی و آمریکا،حتی ترکیه و عراق واکسن فایزر زدن.بیشترین ایمنی رو همین فایزر داره.به شایعه ها اصلا توجه نکن.