2777
2789
نمیدونم هاله هامم خیلی کمرنگ هستن ها میشه بهشون اعتماد کرد؟؟؟

فک میکنم آره میشه اعتماد کرد،بی بی خیلی درست،انشالله بارداری،فردا خبر خوشش و بهمون بده

خسته ترینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنم آره میشه اعتماد کرد،بی بی خیلی درست،انشالله بارداری،فردا خبر خوشش و بهمون بده

مرسی عزیزم انشاالله همش فک میکردم خودم قاطی کردم ولی هم خواهرم و دوستش و هم شوهرم تاییدش کردن و گفتن هرسه هاله کمرنگ داره میسپرم به بالاسری😞

عشقم پسرم🐣🌱

مرسی عزیزم انشاالله همش فک میکردم خودم قاطی کردم ولی هم خواهرم و دوستش و هم شوهرم تاییدش کردن و گفتن ...

من و شما هرچی میخوایم بگیم بگیم،تا اون بالا سری نخواد یه برگ از درخت نمیفته همه چیز دست اون،خودمون و بسپاریم بهش ببینیم صلاحش چیه

خسته ترینم
من و شما هرچی میخوایم بگیم بگیم،تا اون بالا سری نخواد یه برگ از درخت نمیفته همه چیز دست اون،خودمون و ...

میسپرم به بالاسری الهی ک همه چی برامون خیر باشه 

خانمی این عکس بی بی چکامه راستی برای ۲۸ شهریوره چپیه برای دیروزه ک باچشم میشه دید ولی تو عکس بدافتاده ولی دقت کنی میبینیش اگ باردار نباشم چرا اینجورین پس

عشقم پسرم🐣🌱

میسپرم به بالاسری الهی ک همه چی برامون خیر باشه  خانمی این عکس بی بی چکامه راستی برای ۲۸ شهریو ...

خب مال دیروز خطش روشن تر شده،بنظرم بارداری،

خسته ترینم
من بارداری خارج از رحم پارسال داشتم،باید حتما واژینال بدم

خطرناک نیس؟؟ پزشکا حتی تو بارداری زیاد معاینه هم نمیکنن دکتر وسیله تو بدن نمیزنه برا معاینه بعد سونو واژینال؟؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
خطرناک نیس؟؟ پزشکا حتی تو بارداری زیاد معاینه هم نمیکنن دکتر وسیله تو بدن نمیزنه برا معاینه بعد سونو ...

تا حالا خانمای باردار نرفتن؟ اخه چاره ای ندارم میگه شکمی نشون نمیده،منظورت این که به جنین آسیب میزنه؟

خسته ترینم
تا حالا خانمای باردار نرفتن؟ اخه چاره ای ندارم میگه شکمی نشون نمیده،منظورت این که به جنین آسیب میزنه ...

یعنی دکتر نوشت؟؟ اخه من رفته بودم سونو ان تی،یکی سونو واژینالی داشت منشی بهش گف باردار نیستی که؟؟ حالا دقیق نمیدونم اما از چند دکتر بپرس

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️