2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم میترسم درد داشته باشه،هم نگرانم از این که ببینم جنین در چه حال،قلبش تشکیل شده نگرانم

واژینال یکم درد داره عزیزم اما اگه خودت رو منقبض نکنی و استرس نداشته باشی دردش هم به چشم نمیاد، انشاالله که فردا قلبش خیلی خوشگل برات میزنه نگران نباش 

من بارداری خارج از رحم پارسال داشتم،باید حتما واژینال بدم

اصلاااااا درد نداره 

من میخاسم بدم چندماه پیس از استرس میلرزیدم 

بعد اصلاااااا کلا متوجه نشدم بااین که خیلی جغ جغه ام😂

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
واژینال یکم درد داره عزیزم اما اگه خودت رو منقبض نکنی و استرس نداشته باشی دردش هم به چشم نمیاد، انشا ...

وای خدا از دهنت بشنوه،تا فردا میمیرمو زنده میشم

خسته ترینم
اصلاااااا درد نداره  من میخاسم بدم چندماه پیس از استرس میلرزیدم  بعد اصلاااااا کلا متوجه ...

واقعا میگی من خیلی ترسوام،منم از الان دارم میلرزم،هم برای جوابش هم برای دردش

خسته ترینم
اخه خانمایی ک تجربه داشتن میگن هشت هفتگی باید بری سونو واژینال  براهمین میگم یوقت خطرناک نب ...

نمیدونم من خطرناک هست نیست،نمیدونم چی کار باید کرد

خسته ترینم
این دکتر مطبش خیلی شلوغ اصلا به زور نوبت میده،

به شلوغ بودن نیس درموردش تحقیق کن اگ دوروبریا تاییدش کردن انشاالله ک مشکلی برات پیش نمیاد عزیزم نگران نباش

عشقم پسرم🐣🌱

واقعا میگی من خیلی ترسوام،منم از الان دارم میلرزم،هم برای جوابش هم برای دردش

اره عزیزم اصن نترس انقدر ژلی میکنه دستگاهو کلا متوجه نمیشی 

ایشالله صدای قلبم میشنوی😍🤲🏻

منم فردامیخوام برم برا سونوی قلب 

ایشالله دوتامون خوش خبر برگردیم😍

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop