2777
2789
عنوان

کمک مالی همسر به خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 24 پست
نه منو لنگ نمیذاره یعنی برا منم خرج میکنه اما خب من نظرم اینه که جمع کنیم خونه بهتر بگیریم و ...&nbs ...

خوب وقتی شما رو توی مضیقه  نمیزاره بزار بهشون کمک کنه ب هر حال کروناس و شرایط خاص شاید اونا هم دستشون تنگ باشه شما میتونی با چند ماه تاخیر خونه بخری یا پول پس انداز کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شوهر من همه خرج خومون و خانواده اش رو خودش میده داداش بزرگش داره ولی نمیده اگه شوهرم خرج نده کسی دیگه ای نیس که بده من دیگه نمیتونم‌چیزی بگم‌از بچگی شوهرم خرج داده تا الان  

وا مگه دخترو از جوب پیدا کرده بچش نیستن

عقیده ی بدی داره من چشم دیدن خواهر شوهرو ندارمااا اما بخاطر همین بی عدالتی پدر شوهرم دشمنی بین ماها درست شده .

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
میدونم واقعا مشکل مالی دارن مخصوصا برادرشوهرم  به خدای بالا سر که فک میکنم اروم میشم

عزیزم اگه وضعشون خرابه کمک کنین به خدا ،خدا خودش یه جوری اون کمک مالی رو بهتون بر میگردونه که خودتونم فکرشو نمیکنین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الان یه عده میان شروع میکنن به نصیحت که قبل از اینکه شوهر شما بشه پسر و برادر اونا بوده. بیکاری اینج ...

میدونی اگه به شوهرم بگم نده نمیده اما نمیتونم بهش بگم ... میدونم اگه یکی از خانواده منم بود بهشون میداد ..

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
میدونم واقعا مشکل مالی دارن مخصوصا برادرشوهرم  به خدای بالا سر که فک میکنم اروم میشم

قلبت مهربون عزیزم بزار همینجوری مهربون باش بقران خیزش ی روز ن هزار روز میبینی الان خدا بالا سرت فقط نگات میکنه بزار خدا ازت راضی باشه

اسی برو خدا رو شکر کن 

بعد از ظهری یه بنده خدایی  تاپیک زده بود که شوهرش یازده خواهر و برادر داره که همشون به جز  برادر شوهر بزرگش ازشون کمک مال میگیرن تازه پدرشوهر و مادرشوهرش هم جز کمک بگیرا  هستن

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
عقیده ی بدی داره من چشم دیدن خواهر شوهرو ندارمااا اما بخاطر همین بی عدالتی پدر شوهرم دشمنی بین ماها ...

میدونم، همون‌طور که پسر حق داره دوبرابر دختر ببره ارث، دخترم حق خودشو داره ، اون دنیا مشمول الذمه شون میشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
فقط میتونم بگم بهت اینو بدون یه روز می‌میریم وچیری جز خوبی و نیت خوبی که داشتیم برای ما نمونه

حرف شما درسته ولی خوب تا وقتی باباش هست و میتونه کمک کنه والا حق اسی فقط؟ضایع میشه چون از زندکی این میگذره

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من
2790
2778
2791
2779
2792