2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 10399 بازدید | 18 پست

اما من خودم میبینم توی فامیل دیگه کم کم دارم به چشم میام تازگیا زیاد ازم میپرسن کی میخوای بیاری و این حرفا

بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش  و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین 
بیشتر ببینید

واقعا خودمم حس میکنم داره دیر میشه برام .دلم خیلی بچه میخواد امروز  باز بی بی چک زدم منفی شد

بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش  و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش خودم خسته شدم و بچه دلم میخواد وگرنه شوهرم میگه هنوز زوده اما ته دلشم دوس دارها میگه خدا داد ا ...

انشالله زود تر مامان بشی عزیزم🤲

من یه پس و یه دختر دارم.ولی پریود هام خیلی بی نظمه!نمی‌دونم چیکار کنم!

خدا حفظشون کنه برات خیلی خوبه که هم دختر داری هم پسر .ممنونم عزیزم .برو تحت نظر دکتر خوب کم کم پریوداتم منظم میشه عزیزم 

بیشتر ببینید