2777
2789
عنوان

طرز برخورد در اوایل اشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 19 پست
ببین رابطه ای که باید هزار جور رفتار خاص انجام بدی و کلی سیاست به خرج بدی باید ببخشید ولی ر ی د توش ...

بیگ لایک به شدت منن رو این دارم بهه همه میگم ای مفهمومو برسونم خودتون باشین سیاست و چرتارو ول کنین که چی مثلا؟؟؟ من خیلی زرنگم؟؟ بشین سرجات باو خودت باش. مگ خودت چشه . اگ خاسسین بیاین تاپیک اخرم عزاب وجدان گرفتم برا پسره گناه داره

بیگ لایک به شدت منن رو این دارم بهه همه میگم ای مفهمومو برسونم خودتون باشین سیاست و چرتارو ول کنین ک ...

دقیقا

من اینجوری ازدواج کردم و به شدت خوشحال و راضی ام👌

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن منم بشم مث تو    لامصب طرف خیلی پیگیره

پیگیری و اینای طرف مهم نیست

مهم اینه که خودت چ حسی بهش داری

الکی واسش چس کلاس نذاری یا الکی هی نازشو نخری

خود واقعیت باشی

البته غر غرو نباشی چون مردا از دختر غرغرو به شدت بدشون میاد

خیلی هم حس نکنه وابسته ای و با نبودش میمیری

باید سعی کنی تعادل رو نگه داری

هر وقت رفتی تو ادا بدون یه جای کار غلطه

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
پیگیری و اینای طرف مهم نیست مهم اینه که خودت چ حسی بهش داری الکی واسش چس کلاس نذاری یا الکی هی ناز ...

نه ادم چسی نیسم ینی الان کات کنم باهاش خیللی برام مهم نی . طرف خیلی عاشقمه ها. غرغرو نیسم ولی یخورده عصبیم . ادم شوخ و رکیم. خاسم ولش کنم بره دیونه شد گفتم باشه ولی شرط دارم برات. اصا کلا ذاتا ادم مستقلیم بیشتر عزاب وجدان میگیرم تا اینکه دلم بگیره از ای که کات کنم باهاش. هرکاری گفتم کرده . دهن اونایی ک پششتم حرف زدنم بسته . خاستی تاپیکمو بخونش. شاید نامزد شدم باهاش