2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😭😭😭😭دلمممم خونه

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
دیروز مامانم عر میزد کله تابستونت ازدست دادییو و اینا ولی خدایی تا ادم تکلیفش ندوته میل بع کاری ندار ...

دقیقااااااا

مامان من فک میکنه دروغ میگم 😐

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
منظورت برا دوباره خوندنه؟

کلا میگفت زبانت تقویت میکردی استخدام میشدی من میگم اخه تا ندونم دانشگاهم تکلیفش چجوری یا اصلا باید بشینم دوباره بخونم با این نگرانی نمیتونم ذهنم درگیر چیزه دیگه ای کنم

وقتی شنیدم قرار شد هفته اول مهر اعلام بشه اینقدر اعصابم خوردشد

بابا دروغه ها به خاطر این که تعطیلی زیاد بود برای رشته های خاص مصاحبه وتحقیق لازم بود زمان برد این ح ...

بعید میدونم غلط باشه چون چند تا کانال تلگرامی و چند پیج معتبر گذاشتن..تو کامنت های اینستا هم یه سری گفتن که بهشون پیام دادن

خدایا شکرت💫🌱🧡