2777
2789
عنوان

در چه حالین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 97 پست

تازه پسته خوردم بعدش لم دادم

تمام😁

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه خوابه تو بغلم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ کاری ندارم فقط یه خورده ظرف برای شستن هست .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ی موضوعی برام پیش اومده ک ابروم درخطره . برام دعا کنید بچه ها .😔

واعیی الهییی 

ان شاءالله  درست شهه برات ایت الکرسی  و صلوات فرستادم 

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
خسته نباشید کدبانو

ممنون شاه بانو😆تنبلا برید نهار بپزید🤭🤪

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

باید آماده شم برم شیراز واسه رفتن به دانشگاه ، حالا پسرمم کوچیکه نمیتونم ولش کنم شوهرمم تنهاست...اصلا بدبختی دارما

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
بچه خوابه تو بغلم

واعییی ای جااااانننننممممم😍خدابراتون نگه دارهه

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
باید آماده شم برم شیراز واسه رفتن به دانشگاه ، حالا پسرمم کوچیکه نمیتونم ولش کنم شوهرمم تنهاست...اصل ...

بعد نمیدونم چرا ول میگردم تو نی نی سایت😂💔

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍