2777
2789
عنوان

در چه حالین 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 97 پست

تازه پسته خوردم بعدش لم دادم

تمام😁

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه خوابه تو بغلم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچ کاری ندارم فقط یه خورده ظرف برای شستن هست .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ی موضوعی برام پیش اومده ک ابروم درخطره . برام دعا کنید بچه ها .😔

واعیی الهییی 

ان شاءالله  درست شهه برات ایت الکرسی  و صلوات فرستادم 

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
خسته نباشید کدبانو

ممنون شاه بانو😆تنبلا برید نهار بپزید🤭🤪

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

باید آماده شم برم شیراز واسه رفتن به دانشگاه ، حالا پسرمم کوچیکه نمیتونم ولش کنم شوهرمم تنهاست...اصلا بدبختی دارما

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
بچه خوابه تو بغلم

واعییی ای جااااانننننممممم😍خدابراتون نگه دارهه

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
باید آماده شم برم شیراز واسه رفتن به دانشگاه ، حالا پسرمم کوچیکه نمیتونم ولش کنم شوهرمم تنهاست...اصل ...

بعد نمیدونم چرا ول میگردم تو نی نی سایت😂💔

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍