یاخداامیدمی مدیر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1267 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 18 پست سلام 38 هفته و 5 روزم، مشابه درد های پریود تازه برام شروع شده انگار کمرم گرفته باشه، ممکنه زایمان نزدیک باشه؟ درد زایمان چجوریه؟ 1400/07/02 | 06:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8134 یه پد بزار و راه برو بعد یساعت ببین خون و ترشح سفت و اینا داری حتما برو بیمارستان چون رحمت باز شده ... سلام عزیز صبح بخیر من دو روزه ترشح سفت و مخاطی دارم امروز تاریخ زایمان ام هست و کمر درد شدید دارم ولی زیر شکمم نمیگیره منظم نیست ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️
یاخداامیدمی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1267 استارتر إن شاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم🤲🏻🌹 ممنونم عزیزم سلامت باشی التماس دعا
یاخداامیدمی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1267 کاشکی منم ۳۸ و ۵ بودم☹️ این دوهفته اخر نمیگذره از ساعت ۴ صبح بیدارم و خوابم نبرد دیگه😕 دکتر ... من ک هنوز زایمان نکردم سزارین هم نیستم که تاریخش رو بدونم همینجوری منتظرم روزا هم کش میاد تموم نمیشه خسته شدم
shadikh عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 577 من ک هنوز زایمان نکردم سزارین هم نیستم که تاریخش رو بدونم همینجوری منتظرم روزا هم کش میاد تموم نمیشه ... طبیعی بدیش اینه که همش باید منتظر باشی و گوش به زنگمن همش از پارگی کیسه اب میترسم یعنی بیشتر از کثیف کاریش بدم میاد لک دیدن یا درد بهتره به نظرم☹️🥴 ☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️