2789
انشالله دعا میکنی بیدار شع منم برات دعا میکنم

ان شاءالله بیدار میشه 

حتما دعا میکنم 

شماهم برام دعا کن مهربون🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدانکنه عزیزم  ممنونم مهربون  خیلی محتاج دعاتونم  راستی برای باردار شدن نماز استغف ...

میدونی.حکایت نمازخوندن من چیه من اصلاآدم خوبی نیستم خودم میدونم ولی همشیه همین موقع هانزدیک اذان ناخداگاه ازخواب بیدارمیشم بدمیخوابم یه شب توخواب دیدم یه پیرمردی بودهمه میگفتن این حاجت میده مثل اماماست ولی امام نبودمن رفتم جلوصورت نورانی وپیری داشت توخواب گریه کردم التماس کردم بهش دعاکنه من بچه دارشم بهم گفت تونمازنمیخونی بایدنکازاتوسروقت بخونی مخصوصانمازصبح وتونمازصبحت استغفارزیادتابچه دارشی حالامیخوام امشب دعاکنم رازونیازکنم عزیزم اسمتوبگوتابرات دعاکنم هرچی میخوای خدابهترینشوبهت بده

💔
حتما برات دعا میکنم مرسی عزیزم حاجت رواشی❤

ممنونم مهربووونم❤

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
میدونی.حکایت نمازخوندن من چیه من اصلاآدم خوبی نیستم خودم میدونم ولی همشیه همین موقع هانزدیک اذان ناخ ...

ممنونم مهربون 

یه توصیه ی خواهرانه از من حقیر 

نماز اول وقتتو ترک نکن 

همین خوابی که دیدی نشونه ی خوبیه واست 

یه قدم واسه خدا بردار خدا هزاار قدم برات برمیداره 

شما به خاطر خوشنودی خدا نمازتو بخون ببین چجوری حاجت روا میشی 

اسمم فاطمست 

به شدت محتاج دعام 

به خدا بگو هوامونو داشته باشه 

بگو کمکمون کنه 

بگو هوای خانوادمو داشته باشه

بگو دوسش دارم به خاطرش غرورمو گذاشتم کف پام 

بگو نزاره دق کنم🥺

فدااات

خدانکنه عزیزم🌹

چشم حتما

ممنونم مهربونم🌹