2777
2789
عنوان

دم روباه تو حیاط خونه 😵

| مشاهده متن کامل بحث + 16644 بازدید | 30 پست

عسک موخوام

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

من چرا باید یاد روباه نه دم بیفتم😕

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا دم روباه تو حیاط خونه چیکار میکنه،عزیزم حتما تو نت سرچ کن با دعا و چله باطلش کن اگه کس مورد اعتمادی هم می‌شناسی چه بهتر،اخه جادو چیزی نیست که با آب ریختن روش باطل بشه ولی بازم آب بریز روش،لعضیام میگن جیش کنی باطل میشه

من که الا ن دم روباهم ببینم نمی فهمم دم روباهه یجوری نوشتی حس کردم بایه شکارچی حرفه ای که تو دشت زند ...

عع من که میفهمم چجوریه 

برو یکم تو نت بگرد دستت میاد چه شکلیه

خدایا خودت قضاوت کن نفرین نمیکنم ولی هرچی جادو می‌کنه به خودش برگرده وبر عکس بشه الهی آمین،الهم صل علی محمد وال محمد ،هرکی دعا کرد لایک کنه،خیلی سخته من خودم ضربه خوردم از جادو البته چوبشو هم خوردن و خدا کمکم کرد

من چرا باید یاد روباه نه دم بیفتم😕

و من چرا باید بارها و بارها برای پروفایل ژذاااابت غش کنم؟😂😂💔

کاربری دوم😐🔪 حنا دختری با شلوار کردی در مزرعه😐آیم گود گرل💛💜ARMY💜BTS💜

بزن نت باطل السحر میدد کاراشو انجام بده بعد دن روباه خیلی گرونه 

کسی باهاتون دشمنی داره 

اول بزن نت ببین با دم روباا میشه جادو کرد یا نه ،بعد برو بگرد  تو نت باطلش کن 

و من چرا باید بارها و بارها برای پروفایل ژذاااابت غش کنم؟😂😂💔

عه عموپورنگ هم تهیونگ لاوره؟😅😅😅

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

عزیزم نوشتی تو حیاط آپارتمان

شاید برای همسایه های دیگه باشه؟

اگرم سحر و جادوئه سوره بقره خوبه خوندنش و پخش کردنش تو خونه

دخترم بابا😂 همینجوری یه چرت و پرتی نوشتم😂💔

میدونم شوخی کردم😁