2777
2789
عنوان

خوب حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 36 پست

روزی ده دقیقه یه ربع جلوی آینه با خودت حرف بزن،هرروز یه موضوع انتخاب کن و فکر کن قرار سخنرانی داری و بابت همون تمرین کن،کتاب زیاد بخون باعث میشه جمله بندیات عالی بشه.

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقته دنبال کلاس های فن بیان هستم  البته ترجیحم کلاس های حضوری هستش ولی متاسفانه نتونست ...

اگه میتونی حضوری بری چرا کلاس های خانم فاطمه سادات رو نمیری عالیه میخوای ادرس پیجشو بدم خودت ببینی بعد بری

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
ممنونم  وقتی تو ذهنم تمرین میکنم عالیم ولی با کسی....

شمااعتمادبه نفست پایینه،،،به نظرم کلمات رو نامفهوم ادا میکنی درسته؟؟؟برای تمرین با افراد نزدیکترشروع کن  درباره هرچی دوس داری صحبت کن،، ولی تمرکزت روی یه موضوع باشه ،به واکنش افرادفکرنکن،،،،یکم رو خودت کارکنی موفق میشی

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

اگه میتونی حضوری بری چرا کلاس های خانم فاطمه سادات رو نمیری عالیه میخوای ادرس پیجشو بدم خودت ببینی ب ...

ای جان 

سپاس مهربون 

جسارتن امکانش هست یه شماره از ایشون برام بفرستید، من اینستا ندارم 

تهران هستن؟

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
شمااعتمادبه نفست پایینه،،،به نظرم کلمات رو نامفهوم ادا میکنی درسته؟؟؟برای تمرین با افراد نزدیکترشروع ...

درسته.

بله تمرکزم هم پایینه که دارم درمان میکنم.

ای جان  سپاس مهربون  جسارتن امکانش هست یه شماره از ایشون برام بفرستید،  من اینستا ن ...

اره تهرانه من که نمیتونستم بری هنین مجازی با کلیپ های قشنگی که میزارن تو اینستا کلی زندگیم تغییر کرد خیلی خیلی خانم باسواد واز هر لحاظ عالی هستن براتون الان میفرستم چشم

اره تهرانه من که نمیتونستم بری هنین مجازی با کلیپ های قشنگی که میزارن تو اینستا کلی زندگیم تغییر کرد ...

بی نهایت سپاس 

چشم های زیباتون سلامت مهربونم

درسته. بله تمرکزم هم پایینه که دارم درمان میکنم.

موفق میشی قشنگم،،ولی مطالعه واقعاکمکت میکنه🥰🥰

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

من خیلی وقته دنبال کلاس های فن بیان هستم  البته ترجیحم کلاس های حضوری هستش ولی متاسفانه نتونست ...

وقتی شمرده  صحبت کنیم دیگران کلافه نمیشن؟

این تمرینو کردم داداشم میگفت تندتر صحبت کن 

بله ممنون میشم 

خواهش میکنم هر مشکلی داشته باشی با قیمت خیلی مناسب کارگا و کلاس برگزار میکنه من که فقط مجازی دنبالشون میکنم نتیجم گرفتم ولی خب کسی که شرایط داشته باشه حضوری یه چیز دیگس

وقتی شمرده  صحبت کنیم دیگران کلافه نمیشن؟ این تمرینو کردم داداشم میگفت تندتر صحبت کن

ای جان 

نه اصلن 

اتفاقن صحبت های شمرده شمرده موجب میشه مخاطب بیشتر حواسش به شما باشه 

وقتی به این سبک صحبت بفرمائید ، دقیقن متوجه میشید کجاها تن صدا رو تغییر بدید