2777
2789
عنوان

صدف بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست

خیلی دوسش دارم جاهایی ک می‌ره خیلی خوشگلن 🤩😍خب بنظرم میشه از پشت گوشی هم نگاه کرد به جاهایی ک می‌ره 😂😂😐😐حتما ک نباید آدم پاشه بره مسکو استرالیا 

درضمن هیچ وقت زندگی ها رو مقایسه نکن هر کسی مشکلات خوشی ها سختی ها و دل مشغولی های مختلف خودش رو دارههع

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من همین الان رفتم پیجش رو دیدم😅 واقعا انقدر خفن نیست یعنی فقط شواف میکنه اونم فقط برای اینکه به چشم‌مخاطب توی ایران بیاد وگرنه اصلا کارها و جاهایی که میره خیلی ها توی اروپا و امریکا ممکن هست برن الان دیدم با کفش پاشنه بلند سوار قایق شد 🥴🥴🥴خیلی ندید بدید هست واقعا چرا فالوشون میکنید ؟؟ 

خوب اگه شماها  اینجور ادمارو فالو نکنین یا حتی ریپورتش کنین دقیقا اینهمه پولو ازکجا میارن برن اینهمه تفریح خوشگذرونی  خود شماها این ادمای بیخودو فالو میکنین از تبلیغات درامدای انچنانی دارن اونوقت فیلم عکساشونو میکنن تو چش ملت شماهم  میرید نگاه میکنید و حسرت میخورید انفالو ریپورتشون کنید ببینید بازم میتونن برن خرجای انچنانی بکنن 

خوب اگه شماها  اینجور ادمارو فالو نکنین یا حتی ریپورتش کنین دقیقا اینهمه پولو ازکجا میارن برن ا ...

اخه خرجیم نمیکنه الان یک هتل رفته توی ونیز دیگه نهایت خودش کشته باشه شبی ۶۰۰ یورو داده که اتاقش بیشتر از ۳۰۰ یورو نمیارزه واقعا خداییش شبی سیصد تا برای کسی که حقوق یورو و دلاری میگیره چیزی نیست