2777
2789
عنوان

دورهمی مامان اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1974315 بازدید | 159102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا یادمونه شمارو عزیزم انشالله ک بهترینا برات رقم بخوره یادمه سرکار هر وقت پیش میومد میومدی تاپیک ...

آفرین  اون موقع ها دلم خوش بود. توصیه های تعیین جنسیت رو پرینت میگرفتم. فکر میکردم قراره بهمن اقدام کنم و پسرم آبان به دنیا بیاد.خخخخخ

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
سلامت باشی . از دکترم پرسیدم موافق آیو ای بود ولی درصد دوقلو زایی زیاده ‌ یه خورده میترسم از دوقلو&n ...

عزیزم توکل به خدا کن.

من دفعه آخر که آی یو آی کردم 5 تا فولیکول بالغ داشتم.یعنی از درد رشد اونا و تخمک گذاری مردم و زنده شدم ولی یه دونه ش هم نگرفت.دفعه های قبل هم 3 تا 3 تا و یه بار هم 4 تا داشتم.با خوش خیالی تمام میگفتم اگه سه قلو بشه چیکار کنم.  شما دعا کن آی یو آی بگیره اصلا دو قلو باشه خدا اول قدرتش رو میده بعد نعمتشو نگران نباش

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید من این ماه به امید خدا میخام اقدام کنم سیکلم ۳۲،۳۳روزست این ماه ۳۵ روزه بود میخام برای پسر اقدام کنم اما روز دقیق تخمک گذاریمو نمیدونم ماه پیش کیت گذاشتم مثلا روز ۱۳دو خط همرنگ ولی کمرنگ افتاد بعد روز ۱۶باز دوخط همرنگ ولی پررنگ افتاد نمیدونم تخمک گذاریم دقیق چه روزیه، میشه راهنماییم کنید چه روزایی اقدام کنم

سلام بچه ها.من ابواست خوردم ماه پیش ی فولیکول بیست داشتم ولی پریود شدم پریودمم دو روز بود.بنظرتون باید آمپول هاش سی جی میزدم؟؟حس میکنم آزاد نشد.لطفا لطفاً راهنمایی کنید

سلام دوستم تو خوبی؟ دختر و پسر گلت خوبن؟

سلام عزیزممممم... مرسی، ما خوبیم. شما خوبین؟ چه خبرا؟ 

چند روز پیش سر زدم به تاپیک، متوجه شدم بعد از چند وقت میخوای اقدام رو شروع کنی. درست متوجه شدم؟ الان در چه حالی؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
سلام عزیز دلمممم . ممنون . اره گفتم دومی رو بیارم با هم بزرگ بشن . 

سلام سانی جوووون.... چطوری؟؟؟ مبارکهههههه عزیزمممم 🤩  چند هفته ای؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

سلام دوستان .من میخوام اقدام به بارداری کنم دوتا دختر دارم و جنسیت پسر میخوام البته اگه خدابخواد ...میخوام ببینم از کدوم صفحه شروع کنم به خوندن لطفا راهنماییم کنید ممنون

❤️❤️سلام دوستان

من نوزادم دو ماهشه خیلی کمخوابه بینیش یه مقدار موقع نفس کشیدن یه صدایی میده مث اینکه یه پرده ای چیزی باشه توش با نفس کشیدن باز و بسته شه ولی ظاهرا معلوم نیست بردم دکتر بدون اینکه بینیشو چک کنه اسپری دی بی سالین براش تجویز کرد البته گلو و صدای تنفسشو چک کرد و گفت مشکلی نداره حالا خواستم بدونم این اسپری بزای نوزاذ دوماهه مشکلی نداره  و آیا کسی بوده نوزادش اینطوری بوده باشه؟ممنونم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

سلام خانما 

راهنمایی لطفاً 

خسته شدم والا جواب آزمایش شوهرم و ذخیره تخمدان و پرو لاکتین و .. هم عالی 

تازه آزمایش شوهرم رو دید کیف کرد که تا حالا اینقدر خوب خیلی ندیده .. پس چمه آخه.دکتر گفت اگه این ماه نشدی برو عکس رنگی . الان روز هشت هستم چهارتا فولی بدون مصرف دارو دارم 

۱۷.۵  ۱۵.۵ ۱۱.۵  11.5 

الان کیت زدم کمرنگ بود . پر رنگ شد کی اقدام کنم بنظر شما ؟؟

ممنون