کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فقط دارم بد دهنی یه آدمی رو میبینم که عاشق فرهنگیانه
تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش"محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتیندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
خودتو باید تعلیق کنن چه چاپلوس هم هست نی نی بار جان 😅
آره دیگه😄😄همین چاپلوسیها رو میکنن ک نی نی یار تعلیقشون نکنه . ولی بالاخره ک میکنه .حقش تعلیق شدنه
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
نمیدونم فقط دارم بد دهنی یه آدمی رو میبینم که عاشق فرهنگیانه
😄😄😄😁😁😁
کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید..اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس
چرا ی کاربر بامغزنداشته ش بایدبیادراجب من تاپیک بزنه؟؟ چراپیگیری نمیکنین؟؟که یکی ایطور پاچه نگیره؟؟ ...
شما هم تاپیک زدین دیگه در جایی ما رسیدگی میکنیم که شما هم توهین نکنین و تاپیک هم نزنین پستشون رو گزارش بزنین تاپیکشون رو گزارش بزنین نه این که ده تا تاپیک بزنین تازه خودتونم توهین کردین