2777
2789
عنوان

خادمین شهدا و خانومای مذهبی بیاید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 34 پست
آدم مذهبی قضاوت نمیکنه ، آدم مذهبی اول فکر خودشو درست می‌کنه  همه تو زندگیشون به روانکاو نیاز ...

چشم از شمام ممنونم 

نظر شمام محترمه برای من ❤️🙏

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
چشم عزیزم ممنون 🌹 ان شاء الله شما اول قلبتون رو درمان کنید بعد به بقیه نسخه بدید  

قلبشو درمون کنه؟؟

مگه روانشناس رفتن فحشه که بدت اومد

زبونت تلخه عصبی هم هستی کلا ریشه ای باید درست شی،شهادت از نظر من لیاقت میخواد اگه داشته باشی خودش میدونه کی سرراهت قرار بده تا اون روز درست زندگی کردن خیلی مهمتره 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبشو درمون کنه؟؟ مگه روانشناس رفتم فحشه که بدت اومد زبونت تلخه عصبی هم هستی کلا ریشه ای باید درست ...

از شما و نظرتون هم خیلی ممنونم 

چشم رو خودم بیشتر کار میکنم ❤️🙏

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
یدونه دارم ولی بچه واقعیم نیست امضام بخون 

خوب تو همبنکه انقدر دوس داری شهید بشی خود به خود راهو درست میری پس همینطور پاک برو جلو صفات خوبتو زیتد کن هروز کمتر گناه کن وارسته میشی خدا برات میخاد طعم شهادتو بچشی. یه حرفی میگم یادت نره. ماه وقتی دیگه دیده نمیشه که کامل بشه..انسان کاملی بشی به آرزوت میرسی

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
خوب تو همبنکه انقدر دوس داری شهید بشی خود به خود راهو درست میری پس همینطور پاک برو جلو صفات خوبتو زی ...

ممنون عزیزم ان شاء الله