2821
2789
عنوان

نماز صبح .....

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 27 پست
خیلی خسته باشم تا ۱۰ وگرنه نمیخوابم بدنم اون دنیا ازم شکایت می‌کنه میدونم 🤦😶

چه خوب که کم میخوابی ، وقت برای کارهای دیگت بیشتر داری😊😊😊

شاید کلا مدلت اینه که کم خوابی یعنی به همین قدر خواب بیشتر نیاز نداری البته اگه خودت اذیت نمیشی مثلا سرتدرد نمیگیره یا تو روز بی حال نیستی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم هیچ بیدارنمیشم 😣

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
چه خوب که کم میخوابی ، وقت برای کارهای دیگت بیشتر داری😊😊😊 شاید کلا مدلت اینه که کم خوابی یعنی به ...

خوبه آره...

فقط اضطراب و کاهش تمرکز دارم بخاطرش😶 

به یکی بسپر بیدارت کنه😂😂😂روشای من بدن به فنا میدن💔

آها آها یچیزی هم یادم اومد

خیلیا میگن جواب میده

مثلا قبل خواب به بالش زیر سرت بگو بهش تاکید کن راس ساعتی که میخوای بیدارت کنه😂

Got nothing to say

مگه ریزش مو میاره😶 یه مدتی داشتم ولی اون موقع گاهی تا سه روز کلا نمیخوابیدم الان اوکیه😶😶

اره اینطور شنیدم من دلم میخاد کم بخابم اما دارو اصاب میخورم و کم خابی داغونم میکنه کلا شنیدم بدنو ضعیف میکنه ریزش موهم میاره بازم نمیدونم راسته یا ن

جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊 
خوبه آره... فقط اضطراب و کاهش تمرکز دارم بخاطرش😶  به یکی بسپر بیدارت کنه😂😂😂روشای من بد ...

پس بدنت داره اذیت میشه ، سعی کن بیشتر بخوابی اگه خوابت نمیبره از دمنوش های گیاهی آرام بخش استفاده کن

آره من نمیتونم کم بخوابم اون وقت تو کل روز هیچ کار نمیتونم کنم ، گیج میشم😁😁😁

چه روش جالبی حتما امتحان میکنم ☺☺☺

ممنون بابت راهنمایی هات😍😍😙😙❤❤

پس بدنت داره اذیت میشه ، سعی کن بیشتر بخوابی اگه خوابت نمیبره از دمنوش های گیاهی آرام بخش استفاده کن ...

اوهوم

دمنوش چی 🤔

از قرص خسته شدم کنار گذاشتم

فدات مرسی😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

Got nothing to say

ممنون عزیزم 🌹🌹🌹 شما خودت راحت بیدار میشی؟

من بعضی موقع ها آره بعضی موقع ها نه البته یادم می‌ره بخونم این آیه رو 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
2823
2791
2779
2792