چند وقته نمیتونم برای نماز صبح بلند بشم ، بیدار میشم قشنگ متوجه بلند شدن مامانم هم میشم ولی دوباره خوابم میبره ، قبلا هم پیش میومد بعضی وقتا خواب بمونم ولی اون موقع دیگه موقع نماز بیدار نمیشدم و کلا خواب میموندم ولی حالا خیلی حس بدیه که خودم به صورت خودکار موقع نماز بیدار میشم ولی نمیتونم بلند بشم اصلا یه جور عجیبی انگار یه چیزی نمیزاره بلند بشم😓😓😢😢😢😭😭😭😣😣😣به نظرتون چیکار کنم؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دل من تنگ چشایی ست که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔 خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤