__313__fatemeh مدیر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 454 عنوان بیایدبازی🙃💙 | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 138 پست بـــــازیجـــــرعتوحـــــقیقت👀 • دنیا نمياَرزد بہ رنجِ پلکهاۍِ شما ᵕᵕ 1400/06/31 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 با منم بازی☹حقیقت 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
زن_افغان عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1466 من که پرسیدم جواب بده ج دادم من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 منم میام بازییییدوتاش بپرسین زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂
زن_افغان عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1466 با منم بازی☹ حقیقت چن سالته اسمت چیه من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
__313__fatemeh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 454 ن بابا مگه چینی ام نگو کپتو ام فکر میکنی افغانها چش بادومین اگه فکر میکنی ک باید بگم ک ن گ ... ناراحت شدی عزیزم ببخشید چون من چشم بادومی دوست دا رم پرسیدم • دنیا نمياَرزد بہ رنجِ پلکهاۍِ شما ᵕᵕ
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 چن سالته اسمت چیه ۱۸فاطمه خانم😙 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 😂😂مشخصه دختره شوخی هستی وای چ اسم خوشگلی داری عاشقش شدم🤤 زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂
__313__fatemeh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 454 با منم بازی☹ حقیقت آخرین باری که نماز خوندی کی بوده • دنیا نمياَرزد بہ رنجِ پلکهاۍِ شما ᵕᵕ
زن_افغان عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1466 ناراحت شدی عزیزم ببخشید چون من چشم بادومی دوست دا رم پرسیدم ن گلم چرا ناراحت بشم گفتم حتما مثله بعضی از عزیزانی ک فک میکنم افغانها چش بادومی ان فک میکنید گفتم بهتون توضیح بدم من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
زن_افغان عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1466 ۱۸ فاطمه خانم😙 جان فاطمه خانم😈😍😁 من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 آخرین باری که نماز خوندی کی بوده خاک تو سرم😭😭😭😭 ماه پیش 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
زن_افغان عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1466 وای چ اسم خوشگلی داری عاشقش شدم🤤 اسم کی ؟ من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
__313__fatemeh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 454 منم میام بازیییی دوتاش بپرسین ج از آخرین تماست کی بودهح چند سالته • دنیا نمياَرزد بہ رنجِ پلکهاۍِ شما ᵕᵕ
زن_افغان عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1466 خاک تو سرم😭😭😭😭 ماه پیش اشکال نداره غصه نخور از الان میتونی باز شروع کنی 😘 من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 اسم کی ؟ You’💋I have a special interest in Afghans🤗 زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂