2789

سوار یه نهنگ بودم تو دریا داشتم نهنگ سواری میکردم همشم آب بود خشکی نبود هیچ جا

خیلی باحال بود ولی😎

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوابهای عجیب زیاد میبینم ولی یکی ک خنده داربود این بود ک خواب دیدم شوهرم خیانت کرده مچشو گرفتم بعد کلی هم زدمش😂بعدش اومده پیش شوهرم اینقد خوشگل بود ی لحضه به نظرم شیرین اومد بوسش کردم😐 ولی بعدش با شوهرم سوار ماشین شدیم من عقب بودم اونا جلو همینجورداشتیم میرفتم نمیدونم کجا ک شوهرم از خواب بیدارم کرد گفت چته چقد تو خواب دست و پاهات میلرزید ترسیدم بیدارت کردم .😐😐😑😑😐😐

خواب دیدم دنبال کارم بعد به اسم مدل عکاسی شدن برای روسری قراره تن فروشی کنم🥴 

تازه انقدر واقعی بود زنه بهم میگفت تو چشم رنگی و عملی نیستی بعید میدونم بدرد اینکار بخوری ولی خب خوشگلی😂 

خلاصه رفتیم سر قرار یارو میلیاردر بود ولی شکر خدا کار ماری نکردم تو خواب چون هر چی این پسره میخوای بهم نزدیک بشه یکی صداش میکرد مجبور میشد بره منم با مانتو شلوار و روسری تو عمارتش چرخ میزدم😂 

خواب فوق و العاده عجیبی بود چون من هم آدم مقیدی هستم هم چادری ام 

هنوزم برام عجیبه چرا همچین چیزی خواب دیدم😑

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خواب دیدم روز قیامت رسیده بود  خیلی وحشتناک بود از اون شب ب بعد ی تغییر حسابی کردم مامانم میگف خدا بت ی تلنگر زده ک مراقب کارات باشی  

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

ی بار خواب دیدیم از ی قبرستون میگذرم ی نفر هم ک باهم حرف میزنیم ولی چهرشو نمیبینم نامرئیه ظاهرا یا جبرئله یا عزرائیل از کنار ی قبر ک میگذریم صدای گریه و زاری و فریاد میاد .بهم میگه این سزای کسیه ک تو این دنیا گناه کنه 

من خوابم میبینم اون لحظه ک عَ خواب ممیپرم یادمه دیگ یادم نمیاد😑

دقیقا منم همین طورم 

ولی میدونید چی کار کردم شاید باورت نشه البته اوایل این کار میکردم الان دیگه برام مهم نیست خواب چی ببینم 

خواب که می‌دیدم بعد از تموم شدنش حالا یا ترسناک بود که تموم میشد یا با صدا از خواب پا میشدم 

خودکاری مدادی برمیداشتم خوابم رو می‌نوشتم 

اون موقع ها فکر میکردم هر خوابی قطعا تعبیری داره 😐🤦‍♀️

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
دقیقا منم همین طورم  ولی میدونید چی کار کردم شاید باورت نشه البته اوایل این کار میکردم الان دی ...

بعد از نوشتن هم بقیه خوابم 😐

ولی نوشته هام رو رو بعدا سخت می‌تونستم بخونم 😐

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

دوتا از عحیب ترین خوابامو که به حقیقت پیوست میگم😑..

یکیش خواب دیدم یه کاشی سفالی دادم به یه عالمی برام نقش بزنه..خاله بابام تعبیر کرد دوماه دیگه همین ساعت ها سر سفره عقد نشستی مامانم کلی خندید که نه هنوز بچس باباش اجازه نمیده..حداقل 25-26سالگی اون وقت به فکر ازدواجش میفتیم

دقیقا دوماه بعد تو سن 17سالگی سر سفره عقد بودم خاله بابامم همون جایی که نشسته بودم نماز خوند

یکی دیگه هم قبل بارداریم خواب دیدم خانم حضرت فاطمه معصومه کف دستم کلید و ستاره طلا گذاشتن منم اونارو تو زنحیر گردنم انداختم خاله بابام تعبیر کرد به زودی دوقلو دخترو پسر باردار میشی 

الان دوقلوهام 17 روز دیگه تولد شیش سالگیشونه😐

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خودم ۲ بار خاب دیدم باردارم 

منم زیاد این خوابو میبینم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

بچه ها لطف میکنید تعبیرش رو بگید ذهنم خیلی درگیره 😫 😍🌺

من  با دوستم قبل عید امسال قهر کردم   بعد اصلا بهش فکر نمیکنم و اهمیت نمیدم ولی هر چند شب خواب میبینم دارم باهاش اشتی میکنم و من اصلا دوست ندارم اشتی کنم اون خودش همش باهام حرف میزنه 

لطف کنید و بهم تعبیرش رو بگید ممنون 😍🌺❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
منم خواب دیدم تو ی مزرعه ایم ک دارماز بوته های کدو دوتا کدو چیدم زن عموم گفت باردار میشی دوقلو الانم ...

اینا چجوری متوجه علم خواب میشن!!

خاله بابام میگه من اصلا فکر نمیکنم هرچی به زبونم میفته میگم درباره تعبیر خواب ها.. خیلی از همسایه هاش خواباشون با تعبیر خاله بابام به حقیقت رسیده😑

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خواب دیدم ترامپ داره گریه میکنه تورو خدا زن من شو     خدا شاهده پرام ریخت    

خدا لعنتت نکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑