2789
عنوان

فال حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 26 پست

.

۹- او خیلی شما را دوست داد ولی از بس که خودخواه هستی، به بیچاره، مجال و فرصت گفتن، نمی دهی و او از گفتار خود می ترسد.
۱۰- اطرافیان شما را دوست دارند و شما ارزش خود را نمی دانید. بهتر است مهربان تر باشی.
۱۱- آیا می دانید که برنده از اشتباهات خود درس می گیرد اما بازنده از ترس مرتکب شدن به اشتباه، یاد گرفته که اقدام به هیچ کاری نکند.
۱۲- آستین ها را بالا بزنید و مصمانه گام بردارید. او را راهنمایی کنید و قوت قلب او باشید. تا او احساس امنیت کند و پیروز شود.

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیت کردم

هیچ کس سرنوشت و تقدیر حقیقی خود را نمی داند. شما نیز باید توکلتان برخداوند باشد. به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید و سوره مبارکه النسان را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش بسیار است.
۲- اگر چه شما قلبی پاک و نیتی ارزنده دارید ولی نباید تمام اوقات خود را صرف این نیت کنید بلکه باید اعتدال را در هر کاری حتی نیکی کردن به دیگران رعایت کنید تا پشیمان نشوید
۳- حضرت حافظ در بیت ششم می فرماید:
* قافله ای که رهنمایش حفظ خدا باشد، آن کاروان با تحمل و بزرگی منزل می کند و با عظمت نقل مکان می نماید و از شر همه محفوظ است.
این بهترین راهنمایی برای شماست.
۴- اوضاع بر وفق مراد خواهد شد. او از کرده اش پشیمان می شود ولی دیگر سودی ندارد. معامله خوب است. کامیابی و موفقیت اگر با دقت و توکل و وقت شناسی همراه باشد، حتما صورت می گیرد.
۵- ویژگی های شما عبارت اند از: فعال و شجاع، عاقل و دانا، برنده نهایی، زیرک و باهوش، لایق و کاردان، چابک و مهاجم، راستگو، مغرور، پشتکار زیاد، سخاوتمند، حادثه جو، عالی، مشاور، سیاست مدار، شلوغ و جسور.
۶- مسافرت را توصیه می کنم. خرید و فروش تفاوتی ندارد. تغییر شغل و مکان حتمی است. بیماری ادامه دارد. پولی یا مقامی را کسب خواهید کرد. جزو افراد سرشناس خواهید بود. او شما را دوست دارد ولی شما کم لطفی می کنید. پس توجه داشته باشید. در معامله ای به شما ضرر خواهد رسید، پس مراقب باشید.
۷- مسافرتی را که در نظر دارید، در آن خیر و برکت است. او نسبت به شما سوء ظن دارد. بهتر است برطرف سازید. سخنان دیروز شما جالب بود و او را متوجه خود کرد.

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
۱- خود را در پریشانی و غم، اسیر دیده ای. در حالی که این اندیشه، تنها یک خیال بیشتر نمی باشد. هرچه زو ...

من عاشق مادر و پدرمم همیشه هم با مهربونی باهاشون رفتار میکنم . امیدوارم بقیه اش درست باشه 

در قلب زیبا و الهی من تو چقدر فراوانی 🍃🍃🍃🍃‏.    
من عاشق مادر و پدرمم همیشه هم با مهربونی باهاشون رفتار میکنم . امیدوارم بقیه اش درست باشه 

انشالله

ممنون عزیزم🌹🌺🙏

درست بود؟

یک بار دیگه فال بگیر . واضح نبود. قبلی 

خوشا آن ساعتی که مانند حافظ از توجه و مرحمت وزیر محبوب سرخوش و شاد شوم و همراه جانان به خانه روم.
حال خود باید نیت خود را تفسیر نمایید.
۲- مدتها خود را در پریشانی و ناراحتی غرق کرده بودید. بالاخره به خود آمدید و فهمیدید که از غصه خوردن کاری درست نمی شود. باید کمر همت بست و با اراده ای قوی و توکل بر خداوند اقدام نمود تا شاهد موفقیت را در آغوش بگیرید. مسلماً موفق خواهید شد.
۳- قدر زندگی بی ریا و محبت آمیز خود را بدانید. این را مسلم بدانید که زندگی دیگران هر چند زرق و برق ظاهری دارد ولی از شما بهتر نیست. زیرا دل باید خوش باشد. شما از امکانات نسبتاً خوبی برخوردارید که باید ارزش واقعی این امکانات را بدانید.
۴- طالع شما به سوی افقی روشن در حرکت است و شاهین تیز پرواز کامیابی، به زودی بر بام خانه شما خواهد نشست.
۵- ملاقات مهمی در پیش دارید. مسافرتی سودمند نیز در راه می باشد که عملی می گردد. ازدواج مقدماتش فراهم نیست. طلاق نیز عملی نمی شود.
۶- بهترین زمان برای خوب شدن، زمانی است که احساس کنیم وضع موجودمان خوب نیست. در نتیجه به فکر بهتر شدن می افتیم و با اراده و تلاش به زندگی خود گرمی می بخشیم. شما نیز از این قاعده خارج نمی باشید.