2777
2789
چهل ساله که دائمیه  از این به بعد هم خواهد بود بدتر هم خواهد شد حالا شما با اینجور حرفا خودت ...

خب شما بحثت سیاسیه من وارد نمیشم چون تازه از تعلیق در اومدم🙂

برای کسی که مشکل مالی روانی اخلاقی و... نداره بچه آوردن هیچ ایرادی نداره چون حتما همه چیزش و در نظر گرفته

حالا امثال شما که با یه چیز خیلی کلان تر مشکل دارین بچه نیارید مختارین

ولی لطفا نسخه تون و برای همه نپیچین

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه قد خرید🤣👌🏻 واقعا بحث کردن باهاتون مثل حرف زدن با دیواره 😂✋

@نی_نی_یار_3  

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب شما بحثت سیاسیه من وارد نمیشم چون تازه از تعلیق در اومدم🙂 برای کسی که مشکل مالی روانی اخلاقی و. ...

ولش کن عزیزم ایشون ادب ندارن کم بیارن فحش میدن بعد ممکنه شما چیزی بگی کاربری شما حذف بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😐😐 یه بچهرو بدبخت کن با این بهونه که دلم بچه میخواد😑😑 آره منطقیه باشههههه..... 😒😒

این بهونه نیس هر کسی نیاز داره مادر بشه پدر بشه حتیی برای یکبارهم که شده میتونه این حسو تجربه که من خودم با اینکی که میگی بدبخت میشع موافقم ولی اینکه بچه دار نشیم راهش نیس

استارتر عزیز من طب اسلامی و برای درمان انتخاب کردم اثر گذاری اش عالیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره فک میکنین همه باید بچه بیارن و خدا روزیشو میرسونه و  بچه نعمته و....  وقتی عین خر م ...

ولشون کن بابا ،بعضیا فقط میخان مادر بشن،میگی چرا ؟میگی نیاز دارم ،واقعا اینو اصلا نفهمیدم تا حالا ،هرچند خودمم هم خانومم ولی هیچ وقت چنین نیازی رو نمی بینم تو خودم اون با این شرایط.

وخدایی که در این نزدیکیست

اره فک میکنین همه باید بچه بیارن و خدا روزیشو میرسونه و  بچه نعمته و....  وقتی عین خر م ...

این چیزا به خود اون طرف مربوطه نه شما... بعدشم مگه من کسی رو تشویق کردم به بچه داری؟ هر کس اختیارشو داره به من و شما مربوط نیست 

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
وای چه قد خرید🤣👌🏻 واقعا بحث کردن باهاتون مثل حرف زدن با دیواره 😂✋

@نی_نی_یار_3  

سلام عزیزم میشه به توهین ایشون رسیدگی کنید ممنون بابت زحمت های شما