2777
2789
چیکارمیکنه مگه؟؟

ببین مثلا بشدت زبون باز با زبون همه رو خر میکرد جوری دروغ می‌گفت ک باورش کنن مظلوم نمایی استادش بود جوری ک کسی شک بهش نکنه عصبانیتشو بروز نمی‌داد جوری رفتار میکرد ک مجبور بشی دلبخواهش باشی تا دوباره درست بشه هیچ وقت اشتباهاتشو قبول نمی‌کرد اگه ب روش میوردی بازم کاری میکرد ک فک کنی توهم زدیو معذرت بخای برای چیزایی ک میخاست اون روز خیلی خوب رفتار میکرد وسوسه ات میکرد تا ب هدفش برسه ی جورایی خر میکرد خودش با ده نفرم بود اما ب هیچ وجه جوری نشون نمی‌داد ک بفهمی اما در عوض ساعتها از وفاداری حرف می زد خخخ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین مثلا بشدت زبون باز با زبون همه رو خر میکرد جوری دروغ می‌گفت ک باورش کنن مظلوم نمایی استادش بود ...

ایووووول بهش بابا حتی من که دخترم به اندازه اون سیاست ندارم🤣🤣🤣

خدایاشکرت بابت همه چیز
فک کن کاری میکرد با زبون خوش همه چی ب میل اون باشه بی دعوا بدون جروبحث

حالامن یه روزدعوادرست نکنم روزم شب نمیشه چقدرعقبم من شماره دوس پسرتوبده یکم ازش یادبگیرم گناه دالم🥺🤣🤣

خدایاشکرت بابت همه چیز
ایووووول بهش بابا حتی من که دخترم به اندازه اون سیاست ندارم🤣🤣🤣

سیاست خوبه برای یه زن تو زندگی لازمه سعی کنید یاد بگیرید البته خودمم انچنان خوب نیستم سریع عصبی و ناراحت میشم و صبر ندارم دعوا میکنم🤕

حالامن یه روزدعوادرست نکنم روزم شب نمیشه چقدرعقبم من شماره دوس پسرتوبده یکم ازش یادبگیرم گناه دالم🥺 ...

فک کن منو برای ازدواج نمیخاست میخاس با بابا داداشم تلفنی بحرفه درباره ازدواج ک منو بیشتر شیفته کنه   اون حرومزادس هیچ وقت مثل اون نشو  

سیاست خوبه برای یه زن تو زندگی لازمه سعی کنید یاد بگیرید البته خودمم انچنان خوب نیستم سریع عصبی و نا ...

وای تومنی یامن توام ازکسی ناراحت بشم خیلی شدیدمیرم توقیافه یک ماه به طرف محل نمیذارم

خدایاشکرت بابت همه چیز