2777
2789
شاید باورت نشه ولی فروشگاه نظری شاپ خردکنای تقلبی، قدیمی، خراب و حتی سوختهههه رو میگیره ازتون به جاش ...

سلام .ببخشید سوالی داشتم من میخوام برا مامانم بگیرم به عنوان آسیاب برقی هم میشه ازش استفاده کرد؟چون اینو چیزی ننوشته بود گفتم شما که گرفتین  لطف کنید اطلاعتی  بفرمایید .ممون🙏

سلام عزیزم، آره ببین امروز روز آخر طرح تعویض. ویدیوهای کارکرد خردکنشم موجود که چه کیفیتی داره، مشاور ...

تعویض فکر نکنم چون وسایلای ما اکثرا یا مولینکس یا ناسیوناله اما قدیمیه دیگه . ممنون خیلی لطف کردین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .ببخشید سوالی داشتم من میخوام برا مامانم بگیرم به عنوان آسیاب برقی هم میشه ازش استفاده کرد؟چون ...

سلام، غذاساز گلاوا هم خردکن داره، هم آسیاب داره و هم اسموتی ساز داره، کیفیت خوبی داره قیمتشم مناسبه پیشنهاد میکنم اگه دنبال این هستید آسیاب داشته باشه سر به پیج یا سایت نظری استور بزنید و خرید کنید.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
سلام عزیزم، آره ببین امروز روز آخر طرح تعویض. ویدیوهای کارکرد خردکنشم موجود که چه کیفیتی داره، مشاور ...

از نظر کیفیت مقایسه بین باریتون و گلاوا صد در صد باریتون بالاتره اما یه مشکل هست که من چیزی میخوام که آسیاب برقی که خیلی هم برا آشپزخانه مهم هست هم داشته باشه حالا باید تماس بگیرم ببینم چه پیشنهادی میدن خودشون . ممنون از راهنماییتون .🌹

از نظر کیفیت مقایسه بین باریتون و گلاوا صد در صد باریتون بالاتره اما یه مشکل هست که من چیزی میخوام ک ...

اره خب ولی دنبال آسیاب بودید پیشنهاد گلاوا دادم، باز فروشگاه نظری باریتونم داره تماس بگیر راهنمایی کنن خرید کن.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
استارتر خریدی؟چطوربود راضی بودی گوشتو خوب پوره میکنه؟

سلام عزیزم اره خریدم گوشت خورد می‌کنه ولی سوخت که باید موتورش عوض کنم گفت. این مال گوشت نیست فشار میاد بهش ، خواستی بخری یک مدل خورد کنی دستی تفال اومده اون عالیه اونو بخر 

سلام عزیزم اره خریدم گوشت خورد می‌کنه ولی سوخت که باید موتورش عوض کنم گفت. این مال گوشت نیست فشار می ...

عزیزم کسیو دیدی ازش داشته باشه و راضی باشه ازخردکردن گوشت؟

من شنیدم براگوشت ۴ یا ۶ تیغه خوبه  ولی اینو ک توگوگل زدم نوشته دوتیغه ست براهمین دودل شدم بخرم این مدلو

عزیزم کسیو دیدی ازش داشته باشه و راضی باشه ازخردکردن گوشت؟ من شنیدم براگوشت ۴ یا ۶ تیغه خوبه   ...

نه دور بریام نداشتن گوشت خوب خرد می‌کنه ولی فشار اومد بهش مثلا برای یک تیکه کوچیک گوشت خوبه ولی برای نیم کیلو به بالا میسوزه البته برای فیک بود اصلش بخری خوبه

واسه خردکن برقی به ترتیب بوش و فیلیپس و تفال خوب هستند 

تو این سایت بهترین مدل های خردکن برقی بوش رو گذاشته : 

https://www.123select.ir/best-list/best-bosch-chopper/

تو این لینک بهترین مدل های خردکن فیلیپس رو گذاشته : 

https://www.123select.ir/best-list/best-philips-chopper/

تو این لینک هم بهترین مدل های خردکن تفال رو معرفی کرده : 

https://www.123select.ir/best-list/best-tefal-chopper/