شاید باورت نشه ولی فروشگاه نظری شاپ خردکنای تقلبی، قدیمی، خراب و حتی سوختهههه رو میگیره ازتون به جاش ...
سلام .ببخشید سوالی داشتم من میخوام برا مامانم بگیرم به عنوان آسیاب برقی هم میشه ازش استفاده کرد؟چون اینو چیزی ننوشته بود گفتم شما که گرفتین لطف کنید اطلاعتی بفرمایید .ممون🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام .ببخشید سوالی داشتم من میخوام برا مامانم بگیرم به عنوان آسیاب برقی هم میشه ازش استفاده کرد؟چون ...
سلام، غذاساز گلاوا هم خردکن داره، هم آسیاب داره و هم اسموتی ساز داره، کیفیت خوبی داره قیمتشم مناسبه پیشنهاد میکنم اگه دنبال این هستید آسیاب داشته باشه سر به پیج یا سایت نظری استور بزنید و خرید کنید.
با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
سلام عزیزم، آره ببین امروز روز آخر طرح تعویض. ویدیوهای کارکرد خردکنشم موجود که چه کیفیتی داره، مشاور ...
از نظر کیفیت مقایسه بین باریتون و گلاوا صد در صد باریتون بالاتره اما یه مشکل هست که من چیزی میخوام که آسیاب برقی که خیلی هم برا آشپزخانه مهم هست هم داشته باشه حالا باید تماس بگیرم ببینم چه پیشنهادی میدن خودشون . ممنون از راهنماییتون .🌹
عزیزم کسیو دیدی ازش داشته باشه و راضی باشه ازخردکردن گوشت؟ من شنیدم براگوشت ۴ یا ۶ تیغه خوبه ...
نه دور بریام نداشتن گوشت خوب خرد میکنه ولی فشار اومد بهش مثلا برای یک تیکه کوچیک گوشت خوبه ولی برای نیم کیلو به بالا میسوزه البته برای فیک بود اصلش بخری خوبه