2777
2789
به همون که واکسن تزریق می‌کنه اطلاع بدین و بعد واکسن حداقل نیم ساعت در اونجا بمانید اگه خدای نکرده ا ...

چشم عزیزم مرسی از راهنماییت🌹

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه حساسیت فصلیا نباید بزنن؟ 😵 من حساسیت دارم همیشه خدا

میتونن بزن  اما اگ حساسیت خیلی شدید ب پزشک بگین 

شاید دارویی چیزی بهتون بدن ک علایم حساسیت کم ترکنه بعدا زمان واکسنتون عقب بندازه بگین 

هرحساسیتی دارین و علایمتون قبل تزریق ب پزشک بگین  خودمراکزهم پزشک دارن

اره واقعا خیلی از کرونا میترسم. فامیلمون موهاش همش ریخت بعد کرونا

اره خواهر منم کرونا گرفت الانم تا موهاشو شانه می‌کنه یه مشت پر از مو می‌ریزه اگه اینجوری پیش بره کچل میشه

سینوفارم

شنیدم سینوفارم حساسیتو تشدید میکنه پسر من پریروز زد حساسیتش چند برابر شد چشاش کاسه خون دیروز از صبح تا شب خواب بود فقط بیدارش میکردم چیزی بخوره یه وقت قندش نیفته از هوش بره ولی امروز اوکی بود خداروشکر...میگن اونایی که حساسیت دارن باید بعد تزریق آنتی هیستامین بخورن ولی مادر جریان نبودیم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
هیبیییچ مشکلی نداره انجام این کار ها اطلاعات غیرعلمی ندید

والا اینا رو من از همون خانومه ک واکسن میزد پرسیدم چیکار باید بکنم گفت

از خودم ک درنمیارم

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  
والا اینا رو من از همون خانومه ک واکسن میزد پرسیدم چیکار باید بکنم گفت از خودم ک درنمیارم

عزیزم اونا که پزشک نیستن

حموم رفتن و اینا مشکلی نداره ابدا

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤
هیبیییچ مشکلی نداره انجام این کار ها اطلاعات غیرعلمی ندید

درسته اینارو تو یه برگه که مال واکسیناسیون بود که به پسرم دادن نوشته بود البته حمام تا ۲۴ساعت نوشته بود

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
میتونن بزن  اما اگ حساسیت خیلی شدید ب پزشک بگین  شاید دارویی چیزی بهتون بدن ک علایم حساسی ...

مرسی عزیزم حتما قبل اینکه بزنم بهشون میگم. خیلی شدید نیست اما خفیفم نیست

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»