2777
2789
به زیبایی خودت اعتماد داشته باش💚افریده ی خداست

بدبختی اینجاست خواهر نامزدم عین عروسکه مهمه اونو‌میزنن تو سر من یه دختر لوسه که به پسریم که می‌خواسته رسیده پسره  میزارتش هر مدلی که میخواد برده اما نامزدم به من میگه حجاب کن اما خواهر خودش عکسش رو پروفشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی مومن بودم همیشه پیچ میزدم راجبع قرآن ولی وقتی خدا دوسم ندارع چرا منم وقتمو براش بزارک

خدا همه بنده هارو دوس داره شاکر باش به اونی که بت داده 

دوست داشتی خوشگل بودی ولی خدای نکرده زبونم لال فلج بودی

و اونایی که ترو مسخره کردن دلتو شکوندن

(کسی که کسی دیگر را مسخره کند نمیرد تا به ان بلا مبتلا شود)

الان دقیقا یادم نیست کدوم امام گفته  ولی به چش خودم دیدم اتفاقا رو که برا شون افتاده

پس دلتو با خدا صاف کن نگو که دوستم نداره داده مطمئن باشه 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگزنخورد اب زمینی که بلند است
 دندونام به هم نمیرسن نه با ارتودنسی درست میشه فقط یه عمل جراحی سخت که نه پولشو دارم نه جراتشو

دندونای منم به هم نمیرسن

فک بالاتو باید عمل کنی یا فک پایین؟؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
الان فقط دارم گریه میکنم چرا خدا بهم نگاه نمیکنه از درون خیلی غمگینم افسردم

عزیزم

دختر لبخند خداست 

مگه لبخند خدا میتونه زشت باشه؟ 

اینجوری نگو

تو درهرشرایطی زیبایی 

خودتو بپذیر

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
بدبختی اینجاست خواهر نامزدم عین عروسکه مهمه اونو‌میزنن تو سر من یه دختر لوسه که به پسریم که می‌خواست ...

عزیزم از الان نزار مشکلاتت شتری بشه از الان هر چی میبینی اختلاف ایجاد میکنه رو بگو و حلش کن تو هم میتونی خیلی کارای مختلف انجام بدی که به زیباییت کمک کنه ولی بدون همینطور هم زیبایی و نزار اوز اول زندگی دردسر داشته باشی شاید اون تو رو بیشتر دوست داره پس اگه صحبت کنی ضرر نداره که هیچ بهتر هم میشه پس سعی کن به جزئیات عزیت کننده زندگیت توجه نکنی و قوی باشی طوری که برای هر مشکلی فکر کنی که راه و چاره داره دیگه😃

غربت تموم عالمه :‌)
دندونای منم به هم نمیرسن فک بالاتو باید عمل کنی یا فک پایین؟؟

بالایی من از عمل میترسم پول هم ندارم خانوادم و نامزدم هرگز موافقت نمیکنن حسودیم میشه به دخترایی که هرجاشونو میخوان میرن عمل می‌کنن

عزیزم دختر لبخند خداست  مگه لبخند خدا میتونه زشت باشه؟  اینجوری نگو تو درهرشرایطی زیبا ...

من موقع خنده سعی میکنم با لب بسته بخندم حسرت لبخند قشنگ بقیه رو میخورم

بالایی من از عمل میترسم پول هم ندارم خانوادم و نامزدم هرگز موافقت نمیکنن حسودیم میشه به دخترایی که ه ...

منم بالایی ،من لثه هام خیلی ملتهب شدن چند وقتیه

😞🥺😔🙈

پول ندارم و مجردم

اجی عکس دندوناتو بفرس ببینم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
چرا بابا خیلی تاثیر داره خیلی ناراحتم😞

تو هم گفتن با عمل درست میشه ؟ من حسرت خنده دیگرانو میخورم  من میترسم جلو بقیه بخندم خیلی زشت میشم خیلی تحقیر شدم بابتش هیچ راهی جز عمل نیست منم نه پولشو دارم هم میترسم هم خانوادم و نامزدم اجازه نمیدن دست خودم نیست از خوشگلای بی دردی مث خواهر نامزدم بدم میاد