2777
2789
حرف مردم اصلا برات مهم نباشه چون همین استرس کلی مشکل برات درست میکنه مطمعن باش حامله میشی فقط استرست ...

میدونم ولی یدقیقم از فکر بچه نمیرم بیرون چه کنم

خدایا شکرت🥰❤
چه جالب. من ازاول عاشق بچه بودم منتها شوهرم میگفت زوده دیگه ده ماه پیش راضی شد. ماه پیش کیست تخمدا ...

من ۴ساله مدام ال دی میخورم شاید کلا دوماه یا سه ماه قرص نخوردم اونم مشکل دااشتم قرص ال دی هم اگه تا دوسال مدام بخوری مشکلی برات پیش نمیاره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونم ولی یدقیقم از فکر بچه نمیرم بیرون چه کنم

والا دکتر میگف استرس خیلی تا ثیر داره  بعد زن بابای شوهرم بهش گفتم اون زنه چی برات درست میکرد گف خرما پسته گردو  فلفل سیاه قاطی میکرده گلوله گلولع میکرده میگفته روزی چنتایی بخور بعد حامله شده در واقع گرمی جات بوده خورده فک میکنم رازیانه یا روغن حیوانی هم توش بوده

والا دکتر میگف استرس خیلی تا ثیر داره  بعد زن بابای شوهرم بهش گفتم اون زنه چی برات درست میکرد گ ...

منم الان یه ماهه گرمیجات سعی میکنم بخورم هرشبم جوشونده تخم هویج یا تخم شیوید میخورم میوه های گرم بعد ناهار خرما وبادومم هر عصر دیگه منتظرم ببینم چه میشه

خدایا شکرت🥰❤