2777
2789
سخته ک  منم سال ۹۲ اولیش بود  

نه ولا زیاد سخت نبود

دکترم خیلی خیلی خوب بود 

یعنی واقعا درد انچنانی نداشتم

بچه هاتوم چند سالشونه و جنسیتشون چیه

منم سه تا بچه دوست دارم ولی احساس میکنم خیلی سخته

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
اخه من سزارین کردنم نخشم جذب شد به شکمم نگاه کنی اصلا اتگار شکمم باز نشده یعنی لیزری بوده ؟؟؟ولی یکس ...

اره 

منم اونجورم الان یکساله سزارین کردم دقیقا همین حس و حال رو دارم 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره  منم اونجورم الان یکساله سزارین کردم دقیقا همین حس و حال رو دارم

اره منم من که تازایمان کردم کرونا اومد از ترس دوبار رفتم بعد زایمان دکترم دیدم ... ولی از جا سزارینم راصیم نمیدونم چرا گاهی احساس میکنم اونجا که سزارین کردمم ممکنه باز بشه نه دست بخوره بهش درد میگیره میگم نکنه باز بشه یهو استرسش دترم همش

نه ولا زیاد سخت نبود دکترم خیلی خیلی خوب بود  یعنی واقعا درد انچنانی نداشتم بچه هاتوم چند ...

اهان پس خدارو شکر

پسرم متولد اسفند ۹۲

دختر بزرگم اذر ۹۶

دختر کوچیکم شهریور ۹۹

شما چی؟؟

اره خیلی سخته من دیگ نایی برام نمونده 

از یه طرفم درس پسرم دیگ کلافه میشم 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اهان پس خدارو شکر پسرم متولد اسفند ۹۲ دختر بزرگم اذر ۹۶ دختر کوچیکم شهریور ۹۹ شما چی؟؟ اره خیلی ...

من دوتا دختر دارم ده و ۷ ساله

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
اره منم من که تازایمان کردم کرونا اومد از ترس دوبار رفتم بعد زایمان دکترم دیدم ... ولی از جا سزارینم ...

😂😂😂

ن بابا چرا باز بشه 

من برا دوتای اولی عاالی بود فقط یه خط بود خود دکتر دوخته بود 

ولی سومی رو پرستار دوخت  کثیف و شلخته دوخته بود دو طرف دست میزدم زیر دستم اندازه لپه گرد بود تا چند ماه 

چندشم میشد 

😂😂😂 ن بابا چرا باز بشه  من برا دوتای اولی عاالی بود فقط یه خط بود خود دکتر دوخته بود  ...

والا بخدا من ترسوم اخه😁تازه حس میکنم بعد عمل زیرش خالیه دستم میخوره نمیدونم چرا 

اره دکتر بدوزه خوبه مرستار هیچ کار بلد نیستن اللن بچه من یکسال وشش ماه نمیدونم نافش چرا قلمبه بیرون همش ناراحتم یبار کوجیکتر بود دادم دکتر چک کرد گفت ماره بوده جوش خورده ولی هنوز قلمبه همش میگم نکنه پاره نافش همین مرستار بریدش صد درصد زره بد بریدش

والا بخدا من ترسوم اخه😁تازه حس میکنم بعد عمل زیرش خالیه دستم میخوره نمیدونم چرا  اره دکتر بدو ...

برا دخترمنم اینجور بود البته وقتی ۵-۶ ماهش بود

یه سکه رو گذاشتم رو نافش بعد با این چسبای کاغذی چسبوندم دوهفته موند بعد درست شد نافش 

وقتی می خواستم ببرم حموم چسب رو ک می کندم پوستش قرمز میشد بچم بخاطر همون تو دوهفته فقط دوبار حمومش کردم

نه دوتا دارم ولی دوست دارم سه تا باشن

اهان 😍😍دخترت بزرگ شده اگ میخوای بیاری الان وقتشه