2777
2789
عنوان

سینوفارم بزنم یا آسترا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرا یکی دوماهی نیس واسه دوز دومیاس ماهم اون هفته خودمونو چپوندیم زدیم🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
از نظر من دیگه وقتی ایران برا بچه هاش میخواد سینو بزنه یعنی بدون سینو عالیه چون ایران و دولتش هر چی ...

ایران تنها کشوریه ک بچه هارو موش آزمایشگاهی میخواد کنه و بهشون سینوفارم بزنه😂هیچ کشوری سینوفارم رو ابدا ب بچه ها نمیزنه 

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

درصد پیشگیری استرازینکا در مقابل کرونا بیشتر هست حدود ۷۵ درصد ولی شرایطی داره مثلا برای کسایی که قرص هورمونی میخورن خوب نیست یا برای خانمای بالای ۵۰ بخاطر ۳ درصد احتمال ایجاد لخته توصیه نمیشه سینوفارم حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد پیشکیری میده بشین خوب فکر کن ببین کدوم به شرایطتون بیشتر میخوره 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
اطلاعات غلط ندین دوست عزیز🤭

اطلاعاتم کاملا درسته

اگه مقاله علمی داری رو کن ک میزنن

من از چیزی تا مطمعن نباشم نمیگم

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

درصد پیشگیری استرازینکا در مقابل کرونا بیشتر هست حدود ۷۵ درصد ولی شرایطی داره مثلا برای کسایی که قرص ...

قبلا میگفتن استرا برای خانومای بالای ۴۰ بعتره تو سن پایین تر خطر لخته بیشتره ولی الان مطالعات جدید میگه احتمال لخته خیلییی کمه در حد ۰/۰۰۰۲درصد و ربطی ب سن و جنس نداره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️