2777
2789
مشکل من مامانمه تاپیک 3 گفتم جقدر وضع بده خودم ریاضی میخوام ولی اونا تجربی

عزیزم نمیخوام راهنمایی کنم که بعد اشتباه باشه ولی اگر واقعا علاقه داری و درست خوبه، برو دنبال علاقت که مثل پسر داییم پشیمون نشی...کار هم هست واسه افراد پرتلاش و نخبه...اگر واقعا بخوای کسی نمیتونه مجبورت کنه فوقش ناراحت میشن اولش بعد کنار میان

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما

ببین به طور کلی شغل توی رشته تجربی بیشتره تا ریاضی اونم برا خانما که دیگه بیشتر ولی خب قبولی توی رشته ریاضی خیلی اسون تراز پزشکیه واینکه تجربی رو اگه هرچی قبول شی میری مثلا پرستاری  پیرا پزشکی و.... برو ولی اگه فقط دوست داری پزشکی قبول شی یا باید خودتو بکشی انقدر درس بخونی یا نه همون بری ریاضی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم به این فکر کن که اگه رشتت تجربی بود قطعا همین رتبه رو نمیاوردی خیلی کم تر میشد رتبت .اینجور ...

اینم هست ولی درکل از نظر من تجربی بهتره حداقل میدونی پرستاری. و... بخونی آینده داره تا مهندسی

واقعا؟شما چی میخونین؟

من انسانی میخونم میرم دوازدهم، ولی در کل بین تجربی و ریاضی قطعا انتخابم تجربیه چون تو مدرسه مون بورن کسایی که رتبه های خیلی خوبی آوردن ولی خب الان بیکارن

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂

اگر واقعا رتبه ات خوب باشه برای کنکور بری دانشگاه

رو هوا میزننت😐موقعیت شغلی خیلی هست برای ریاضی(15سالمه😐اما رشته داداشم ریاضی ب اندازه کافی اطلاعات دارم)

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ

مهندسی نفت خوبه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
چ پروژه ای مثلن؟ ب قبل برمیگشتی باز میومدی این رشتع؟ موفق باشی😁

پروژه های برنانه نویسی ، معمولا c میزنم ، #c هم میزنم ولی خیلی حرفه ای نیستم ...

اره خودم از مامایی اومدم این رشته اصلا راه گله ای ندارم ، خداروشکر راضیم ، البته میگم فعلا دانجشوام ، جایی استخدام رسمی و اینا نیستم ...

توی این رشته اصلا کسی دانشگاهم نرفته باشه ولی حرفه ای باشه ب شدتتتت میتونه پول دربیاره

عزیزم نمیخوام راهنمایی کنم که بعد اشتباه باشه ولی اگر واقعا علاقه داری و درست خوبه، برو دنبال علاقت ...

میشه لطفا تاپیکای قبلیمو ببینی ی راهنمایی کنی چیکار کنم الان