asalllllllllllllll13 مدیر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 عنوان درس یا کار؟ | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 29 پست اگه ۲۲سالتون باشه درس میخونید دانشگاه دولتی میرید یا میرسد سر کار در کنارش میریدا دانشگاه آزاد؟ کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️ 1400/06/28 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 منهم درس خوندم هم سرکار رفتم همون سال اول دانشگاه یکی از استادامون منو برد پیش خودش برای کار نه من قبل قبولی دانشگاهو میگم کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 درس اگر دختر بودم پسر باید کار کنه از نظر من.. درسته کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
جینگول_خانوم عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2088 موقعی که کار میکردم همه میگفتن چرا درس نخوندی حالا که درس میخونم میگن چرا کار نمیکنی 😐 کلا تو ایران هیچی فایده نداره انگار تیکر رسیدن به اهدافممم💪
وارتوش_ عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 599 وقتی میدونی تو ایران نود درصد درسایی که میخونیم بعدش شغلی نداره چیکار میکنی ؟ نمیری در کنارش کار که ... چرا ولی خب بستگی به شرایط هم داره من او زمانا نیازی به کار کردن نداشتم او زمانا بدون هیچ فکری می تونستم درس بخونم اما ی اتفاق اجازه نداد تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت .
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 کار و دانشگاه آزاد خودمم میگم همین چون در حین کار کردن جایی کار میخوام بکنم که بیمه واسم رد بشه اینجوری واسه آینده بیمم خوبه کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
جینگول_خانوم عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2088 وقتی میدونی تو ایران نود درصد درسایی که میخونیم بعدش شغلی نداره چیکار میکنی ؟ نمیری در کنارش کار که ... بستگی داره چه رشته ای میخوای بخونی اگه رشته کاربردی نباشه بری سر کار بهتر از همه چیه تیکر رسیدن به اهدافممم💪
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 چرا ولی خب بستگی به شرایط هم داره من او زمانا نیازی به کار کردن نداشتم او زمانا بدون هی ... منم یه اتفاق تو زندگیم رخ داده که خانوادمم میگن باید کار کنی در کنار درس واقعا زجرم میدن کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 بستگی داره چه رشته ای میخوای بخونی اگه رشته کاربردی نباشه بری سر کار بهتر از همه چیه روانشناسی کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
وارتوش_ عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 599 منم یه اتفاق تو زندگیم رخ داده که خانوادمم میگن باید کار کنی در کنار درس واقعا زجرم میدن اخی عزیزم امیدوارم که مشکلت حل بشه و موفق باشی 🌹❤️ تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت .
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 اخی عزیزم امیدوارم که مشکلت حل بشه و موفق باشی 🌹❤️ مرسی عزیزم کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
جینگول_خانوم عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2088 روانشناسی خیلی راجع بهش اطلاعات ندارم تحقیق کن ببین تو کار چجوریه من همیشه فکر میکردم برم دانشگاه آزاد میتونم کار کنم ولی رشتمون خیلی سنگینه نتونستم برم سر کار تیکر رسیدن به اهدافممم💪
asalllllllllllllll13 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1263 خیلی راجع بهش اطلاعات ندارم تحقیق کن ببین تو کار چجوریه من همیشه فکر میکردم برم دانشگاه آزاد ... چندتا از دوستام رفتن و در کنارش رفتن سرکار میگن واقعا رشته سبک و راحتیه چون دوستام اونقدر هم درس خون نبودن کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
جینگول_خانوم عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2088 چندتا از دوستام رفتن و در کنارش رفتن سرکار میگن واقعا رشته سبک و راحتیه چون دوستام اونقدر هم درس خون ... پس خوبه تیکر رسیدن به اهدافممم💪
rez55 عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 895 سرمایه جمع کردنمهمتره هر کدوم به صلاح باشه من همان آینده حال مغرور توام