2777
2789
عنوان

به نظرتون بلاگر شدن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من معروف بودن رو دوستدارم و اینک دبگران تابیدم کنن بنظرمم بلاگری انرژی و حلاقیت میخواد ک من انرژیشو ندارم توکارهای خونمم موندم

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....
ازون هزارتا دوتاشو میگی

میدونی چیه بلاگرا اکثرا ذات خوبی ندارن.سرگذشت زندگیاشون رو برو بخون همونایی که امین فردین گفته یا لو رفته همشون درب داغونن. فقط پز میدن خیلیاشون کلاه بردارن فخر فروشن. از بچه هاشون استفاده میکنن. اینا باعث شده به من میلیون ها پولم بدن بلاگری رو انتخاب نکنم بدبین شدم. باز هرکس یه تصمیمی میگیره

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خیلی خوبه اما باید زرنگ باشی 

چه جوری 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

باید هر دیقه تو مجازی باشی 

دیقه به دیقه گزارش کنی کاراتو

هرچی زندگیت و کارات پنهونتر باشه از چشم مردم پایدار تره🙂

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

سلام بنظرم بد یا خوب بودن بلاگری بستگی به دید شما از این شغل داره راستش من زیاد نمیپسندم ولی در کل مخالفشم نیست چون جنبه های مثبتی داره مثلا من hosar_family رو واقعا بعنوان یک بلاگر مورد اعتماد میبینم که در عین حفظ حریم شخصیه خودش تونسته نکات آموزنده ای رو در قالب گاه طنز و گاه با جدیت بیان کنه حتی برای معرفیه پیج های دیگه دقت میکنه که کدوم برای مخاطبش بهتره و...

اما بعضی بلاگرا از نی نیه نیومده و جشن تعیین جنسیت گرفتهه تااااا خلاصه خیلی چیزای کاملا شخصیشون بصورت کاملا واضح و لحظه ای عکس و فیلم و...میذارن البته قبل از بلاگربودن باید عملکرد درستی در عین صمیمیت داشته باشیم که بنظرم کمی سخته اما شدنیه اگر واقعا شخص هدف درستی داشته باشه بنفع بقیه هم هست 

چه جوری 

یعنی سحر خیز باشی زودی کاراهای خونتو انجام بدی دستت فرز باشه  ک مثلا میخای سرت تو گوشی  باشه کارهای خونت نمونه ایده و خلاقیت هم باید ب کار ببری ی چند تا کانال تو تلگرام داشته باشی ک گیف و فیلم و عکس جذاب و خنده دار داشته باشن ک جدید هم باشن از اونا هم تو استوری هات کپی کنی اما من ک دستم کنده این جور شغلا ب دردم نمیخوره

رفتنت تلخ ترین حادثه عمرم شد😭😭💔
سلام بنظرم بد یا خوب بودن بلاگری بستگی به دید شما از این شغل داره راستش من زیاد نمیپسندم ولی در کل م ...

خط آخر متوجه نشدم 

ینی  چی عملکرد درست ،درعین صمیمیت

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”