2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه اب رسان وژل شستشو وکرم دور چشم خوب میخوام برام معرفی کنید

آب رسان لدورا عالی بود حتی میشه زیر ساز آرایش هم استفاده کرد. لدورا ژل شستشو هم داره ولی برای پوستهایی خوبه که خیلی چربه وگرنه باید هفتگی یکی دوبار استفاده کرد. پوست من را خشک می کرد و مناسب من نبود. فقط خوبی که داشت فیس براش هم ژل شستشویش داشت و حجم بالایی داشت و قیمتش نسبت به هم ترازهای خودش مناسب بود. کرم دور چشم لدورا فوق العاده است. من حتی یک چشمم کمی افتادگی پلک داشتم بعد یک تیوپ استفاده خوب شد و برای خودمم که همیشه برند استفاده می کردم جالب بود کیفیت بالای این محصول. البته می گویند اصلش ایرانی نیست و تحت لیسانس فرانسه هست.

سمت محصولات مویش نرو الکین جز ماسک موش ولی پوستیش ضدافتاب لیفیتینگ کرم پودر ک نگم عااالی پنکیک عااال ...

محصول موی لدورا ماسک مویش و سرم مویش عالیه. شامپویش هم واقعا باید مناسب تایپ پوست سرتان تجویز بشه.خیلی از فروشنده هایش بلد نیستند این را. من پوست کف سرم خیییلی چرب بود که واقعا معذل شده بود برایم فقط با شامپوی حاوی کراتین و مالتودکسترین لدورا خوب شدم. ریزش مویم هم که در اثر چربی زیاد پوست کف سرم بود هم خوب شد.

سمت محصولات مویش نرو الکین جز ماسک موش ولی پوستیش ضدافتاب لیفیتینگ کرم پودر ک نگم عااالی پنکیک عااال ...

ماسک مو چون تاثیر آنی اش را دیدید نظرتون مثبته. بقیه محصولات مویش خاصیت ترمیمی دارند و مثل محصولات شیمیایی نیستند که،گیاهی هست و باید چند مدت استفاده کنید تا تاثیرش را ببینید.

آشغال آشغال آشغال اگر نمیخوای پولتو دور ریخته باشی اصلا سمتش نرو

به نظر من خیلی هم عالیه کیفیتش واقعا دم تولید کننده اش گرم که بالاخره یک کارخانه ای در ایران تاسیس شد که برند خوب و با کیفیت محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبتی تولید کند و بزرگترین کارخانه غرب خاورمیانه را داره.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز